Băsescu: Dacă va fi o negociere inteligentă, guvernul poate să cadă. PSD să rămână la guvernare

Postat la: 11.09.2018 08:49 | Scris de: ZIUA NEWS

Băsescu: Dacă va fi o negociere inteligentă, guvernul poate să cadă. PSD să rămână la guvernare

Fostul președinte al României, senatorul PMP Traian Băsescu, a declarat, luni seara, că pentru ca guvernul condus de Viorica Dăncilă să fie schimbat este nevoie de "negocieri inteligente" și că PSD, "într-o formă sau alta", trebuie să rămână la guvernare.

"Dacă va fi o negociere inteligentă, care să nu-i pună în situația de a avea mari pierderi de pe urma căderii guvernului, adică într-un fel sau altul să rămână la guvernare, într-un fel sau altul - aici trebuie și implicarea președintelui la un moment dat - guvernul poate să cadă", a declarat la B1TV Traian Băsescu.

De asemenea, Băsescu a mai spus că unul dintre jucătorii majori este președintele Klaus Iohannis. "Sunt convins că dă PSD șansa să reia guvernarea, dar cu condiția fie un guvern care să nu ne facă de râs, se poate ajunge la o înțelegere, (...) a unui premier care să aibă un protocol", a adăugat fostul șef al statului.

El a mai spus că Opoziția trebuie să depună o moțiune de cenzură. "Pentru opoziție a nu depune o moțiune de cenzură, când ai pesta porcină care îți decimează populația de suine, când ai evenimentele din 10 august, care s-au desfășurat cu atâtea nereguli și atâta minciună din partea guvernului... Nu ai cum să nu depui moțiune de cenzură", a mai apreciat fostul președinte al României.

loading...