Aurelian Bădulescu vrea să-l întrebe în direct pe Robert Negoiţă de ce a furat

Postat la: 10.09.2020 13:18 | Scris de: ZIUA NEWS

Aurelian Bădulescu vrea să-l întrebe în direct pe Robert Negoiţă de ce a furat

După ce primarul suspendat al sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat că s-a vindecat de COVID-19, Aurelian Bădulescu, vicele de la capitală, candidat al PSD sector 3, îl invită la o dezbarere.

"Am înțeles că domnul Robert Negoiță este bine, s-a vindecat de Covid-19. Mă bucur că a făcut anunțul acum, asta înseamnă că este apt pentru o dezbatere. Cetățenii Sectorului 3 merită o dezbatere. Pe această cale îl invit, pentru a treia oară, pe domnul Robert Negoiță la dezbatere. Am fost în dezbatere televizată atât cu candidatul PNL-USR cât și cu candidatul PMP.

Până acum, domnul Negoiță s-a ascuns în spatele scutirii medicale, acum sper să nu mai fugă și să vină să discutăm. Vreau sa-l întreb direct, bărbătește, de ce a furat? De ce sectorul este împărțit în două, între cetățeni de rangul 1 și cetățeni de rangul 2? De ce a lăsat școlile din sector complet nepregătite înainte de începerea anului școlar? De ce, timp de opt ani de zile, și-a bătut joc de cetățanii din cartierul 23 August? Domnule Negoiță nu fiți laș, veniți să vorbim!", a scris Aurelian Bădulescu pe facebook.

loading...