Alexandru Rafila acuză USR: "Am găsit pe un memory stick planul pe Sănătate din PNRR. Structurile ministerului nu au lucrat la el!"

Postat la: 17.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Alexandru Rafila acuză USR:

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila (PSD), a declarat că structurile ministerului nu au fost consultate, nu au fost informate și nu au participat la realizarea componentei de sănătate din PNRR, în contextul în care ministerul a fost condus de USR când România a trimis PNRR spre aprobare la Bruxelles.

Rafila a spus că pana acum mandatul de ministru al Sănatatii a fost mai greu decat se astepta. "Sa redai functionalitatea unui minister paralizat a fost extrem de greu", a adăugat el. "PNRR nu era cunoscut de structurile Ministerului Sanatatii. Acest program nu era la Ministerul Sanatatii, eu cand am preluat mandatul de la dl Cseke a trebuit sa-l caute mult sa-l gaseasca la Ministerul Investitiilor, era pe un memory-stick. Niciuna din cele 22 structuri din Ministerul Sanatatii nu a lucrat la acest program. Noi am gasit pur si simplu un program pe care structurile ministerului trebuie sa-l implementeze si ei nu erau informati asupra lui", a declarat Rafila.

loading...
PUTETI CITI SI...