Adrian Năstase: "Vladimir Putin nu a luat decizia de a ataca Ucraina acum un an!"

Postat la: 25.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Adrian Năstase:

Fostul premier al României, Adrian Năstase, a susținut în direct la Antena 3 CNN că încă din 2007, Putin declara război Occidentului, prin intermediul unui discurs dur care a avut loc la München în 2007.

"Noi trebuie să înțelegem. Putin nu a luat o decizie în urmă cu un an de zile în legătură cu războiul din Ucraina. Am revăzut de curând un material interesant de la Conferința de Securitate de la München din 2007.

Mi se pare interesant că unii dintre analiștii actuali, oameni politici spun că noi nu am observat faptul că în 2007, în discursul de la München privind problemele de securitate, Putin a făcut o declarație de război împotriva Occidentului. Discursul lui a fost extraordinar de dur. A spus că expansiunea NATO este inacceptabilă pentru Rusia.

"În 2007 atrăgeam atenția asupra acestui discurs extraordinar de dur cu valențe externe, dar mai ales valențe interne. El se adresa pe plan intern rușilor pe care voia pe plan intern să îi mobilizeze pentru o reacție împotriva Occidentului", a declarat Adrian Năstase.

 

loading...
PUTETI CITI SI...