Un apropiat al lui Obama confirmă că Michelle se pregătește să intre în cursa prezidențială din 2024

Postat la: 09.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Un apropiat al lui Obama confirmă că Michelle se pregătește să intre în cursa prezidențială din 2024

Joel Gilbert, biograful lui Obama, a confirmat că Michelle Obama se pregătește să intre în cursa prezidențială din 2024 și să devină candidatul democrat, presupus din cauza sănătății cognitive în declin a lui Biden și a cifrelor moribunde din sondaje.

"Așteptați luna noiembrie pentru ca Michelle Obama să anunțe într-adevăr o candidatură la Casa Albă", a declarat Joel Gilbert în cadrul podcastului Bold and Blunt al Washington Times.

"Yikes, dacă ești un tip de persoană cu un guvern limitat", a declarat editorul de opinie online al Washington Times, Cheryl Chumley, ca răspuns la vestea că fosta primă doamnă se pregătește să o înlocuiască pe Biden, bolnavă, ca alegere a establishment-ului democrat.

Michelle Obama a fost văzută la Madrid, în Spania, săptămâna aceasta, cu puțin timp înainte ca fostul prezentator al postului Fox News, Tucker Carlson, să publice un interviu cu un bărbat care susține că a făcut sex și a consumat droguri cu fostul președinte Barack Obama.

Fosta primă doamnă a fost văzută miercuri la Madrid, în Spania, fără soțul ei, potrivit Daily Mail. Ea s-ar fi întâlnit cu fostul ambasador spaniol James Costos.

Mail a precizat că Michelle a fost văzută și pe insula spaniolă Mallorca cu două zile înainte.

Ieșirea de miercuri a avut loc cu câteva ore înainte de interviul lui Carlson cu Larry Sinclair, care a repetat afirmațiile raportate anterior de The People's Voice cu privire la consumul de droguri și la trecutul sexual al lui Obama cu bărbați homosexuali.

În interviul de aproximativ 40 de minute, Sinclair a afirmat că i-a fost prezentat lui Barack de către un șofer de limuzină în timpul unei ieșiri în oraș în Chicago, în 1999.

"Deci îl cunoștea pe Barack Obama și, în opinia sa, lui Barack Obama îi plăcea același tip de petrecere pe care o căutați și dumneavoastră", a spus Carlson.

"Da", a răspuns Sinclair.

Sinclair a spus că Barack i-a spus că era căsătorit, dar că "trecea prin niște probleme cu căsnicia".

Sinclair a susținut că, în timp ce el și Barack consumau cocaină, a început să frece coapsa viitorului președinte, ceea ce a dus la "noaptea devenind oarecum activă din punct de vedere sexual și al drogurilor în limuzină".

"Nu este ceva ce l-a șocat", a declarat Sinclair. "Dacă ești șocat de asta nu te exciți și nu îți deschei pantalonii și nu stai acolo și lași să se întâmple."

"Deci, cu siguranță nu a fost prima dată pentru Barack, de asta sunt absolut sigur", a adăugat Sinclair. "Și aproape că aș fi dispus să pun pariu că nu a fost ultima".

Într-adevăr, Sinclair a spus că Barack a apărut în camera sa de hotel a doua zi pentru mai mult din același lucru.

Sinclair și-a prezentat acuzațiile în 2007, când Barack candida la președinție, dar a fost respins de către mass-media instituțională.

loading...
PUTETI CITI SI...