Tucker Carlson: "Barack Obama îl declară învins pe Joe Biden!"

Postat la: 01.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Tucker Carlson:

Fostul președinte american Barack Obama spune că actualul lider american Joe Biden nu poate câștiga alegerile prezidențiale, a declarat jurnalistul Tucker Carlson, citând o sursă. Anterior, Obama a scris o postare pe rețeaua de socializare X în care îl susține pe Biden după dezbaterea eșuată in fața lui Trump.

„Tweet-ul lui Obama care îl susține pe Joe Biden a fost necinstit. În mod privat, Obama le spune oamenilor că Biden nu poate câștiga, așa că pledează pentru o convenție deschisă", a scris Carlson pe site-ul de socializare X, citând o sursă. Jurnalistul subliniază că relațiile dintre familiile Obama și Biden nu au fost niciodată calde, uneori chiar „ostile".

„Dar s-au înrăutățit și mai mult recent, în mare parte din cauza lui Jill Biden", scrie Carlson. Anterior, New York Times, citând o sursă, a raportat că Obama se teme de înfrângerea actualului lider al Statelor Unite, Joe Biden, la viitoarele alegeri prezidențiale și își cheamă în mod regulat consilierii pentru a discuta despre strategie sau pentru a da sfaturi.

loading...
PUTETI CITI SI...