O poliţistă a fost ucisă într-un atac cu cuţitul la Comisariat. Atacatorul a fost rănit mortal prin împuşcare

Postat la: 23.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

O poliţistă a fost ucisă într-un atac cu cuţitul la Comisariat. Atacatorul a fost rănit mortal prin împuşcare

Un bărbat a ucis cu lovituri de cuţit o funcţionară din cadrul poliţiei, la Comisariatul din Rambouillet, în Yvelines (Franța), după care a fost arestat şi rănit mortal prin împuşcare de către alţi agenţi, potrivit procurorului din Versailles şi unor surse din cadrul poliţiei, relatează AFP.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, funţionara administrativă a fost tăiată la gât. O sursă din cadrul poliţiei a dat câteva detalii ziarului Le Figaro. Funcţionara, în vâîrstă de 49 de ani, se întorcea din pauză. Agresorul s-a strecurat în comisariat odată cu ea. Poliţişti, care au văzut acest lucru, s-au apropiat, iar în acel moment bărbatul a atacat victima. Faptele au avut loc către ora locală 14.20 (15.20, ora României), potrivit unei surse din cadrul poliţiei. Presupusul atacator, de naţionalitate tunisiană, care a sosit în Franţa în 2009 potrivit Le Parisien, a murit.

Parchetul Naţional Antiterorist a deschis o anchetă cu privire la asasinarea unei persoane depozitare a autorităţii publice în legătură cu o întreprindere teroristă şi asociere de răufăcători teroristă, încredinţată Direcţiei Centrale a Poliţiei Judiciare (DCPI) şi Direcţiei Generale a Securităţii Interne (DGSI). Premierul francez Jean Castex şi ministrul de Interne Gérald Darmanin au venit la faţa locului.

loading...
PUTETI CITI SI...