Japonia declară stare de urgență din cauza unei "explozii de turbo-cancere cauzate de vaccinurile ARNm"!

Postat la: 27.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Japonia declară stare de urgență din cauza unei

Japonia a declarat stare de urgență națională din cauza exploziei de cazuri de cancer din întreaga țară, cauzate de vaccinurile cu ARNm. Potrivit unui studiu oficial japonez, în perioada 2020-2022 s-au înregistrat creșteri „semnificative din punct de vedere statistic" ale formelor agresive de cancere turbo în țară, de la introducerea vaccinurilor cu ARNm.

Aceste cancere turbo includ cancerul ovarian, leucemia, cancerul de prostată, cancerul pancreatic și cancerul de sân. Rezumatul studiului explică motivația studiului, care pornește de la observația că după primul an de pandemie au fost observate creșteri semnificative ale numărului de decese cauzate de cancer în exces.

„Nu a fost observat niciun exces semnificativ de mortalitate în primul an al pandemiei (2020). Cu toate acestea, s-a observat un anumit exces de mortalitate prin cancer în 2021 după vaccinarea în masă cu prima și a doua doză de vaccin, iar un exces semnificativ de mortalitate a fost observat pentru toate tipurile de cancer și pentru unele tipuri specifice de cancer (inclusiv cancer ovarian, leucemie, cancer de prostată, cancer labial/oral/faringian, cancer pancreatic și cancer de sân) după vaccinarea în masă cu a treia doză în 2022", explică rezumatul.

„RMA [ratele de mortalitate ajustate în funcție de vârstă] pentru cele patru tipuri de cancer cu cele mai multe decese (pulmonar, colorectal, stomacal și hepatic) au prezentat o tendință de scădere până în primul an al pandemiei în 2020, dar rata de scădere a încetinit în 2021 și 2022". Profesorul Angus Dalgleish, un renumit specialist în cancer din Marea Britanie, a avertizat în 2022 că vaccinările păreau să „stimuleze" cancerele și să scoată pacienții din remisiune, inclusiv proprii săi pacienți.

El a scris o scrisoare deschisă în British Medical Journal la sfârșitul acelui an, în care a susținut că programul de vaccinare în masă trebuie oprit și că trebuie luate în considerare efectele negative grave ale vaccinurilor cu ARNm. „Legătura cu cheagurile, miocardita, atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale este acum bine acceptată, la fel ca și legătura cu mielita și neuropatia... Cu toate acestea, există acum un alt motiv pentru a opri toate programele de vaccinare. În calitate de oncolog practicant, văd oameni cu o boală stabilă care progresează rapid după ce sunt obligați să facă un rapel, de obicei pentru a putea călători."

„Chiar și în cadrul contactelor mele personale văd boli bazate pe celule B după rapeluri. Aceștia descriu o stare de rău distinctă la câteva zile sau săptămâni după rapel - unul dintre ei dezvoltând leucemie, doi colegi de serviciu limfom Non-Hodgkin și un vechi prieten care s-a simțit ca și cum ar fi avut Long Covid de când a primit rapelul și care, după ce a avut dureri osoase severe, a fost diagnosticat ca având metastaze multiple de la o boală rară a celulelor B." Săptămâna trecută, profesorul Dalgleish a salutat noul studiu japonez într-un articol pentru o publicație britanică, The Conservative Woman. „Rezultatele sunt uluitoare", a scris el.

„Arată că a existat un deficit pentru toate tipurile de cancer în anul 2020, când au avut loc primul și al doilea val de covidă. În 2021 a existat un exces de decese de 2,2% și o creștere de 1,1% a numărului de cancere. Cu toate acestea, în 2022, excesul de decese a crescut cu 9,6%, iar cel de cancere cu 2,1%. Acest document a fost finalizat și publicat înainte de publicarea cifrelor din 2023, care vor fi aproape sigur mult mai rele. Ceea ce este remarcabil aici este că vorbim de mortalitate, adică de decese cauzate de cancer, nu de incidența acestuia."

loading...
PUTETI CITI SI...