Conducerea militară rusă acuză SUA că lucrează la fabricarea unei noi pandemii

Postat la: 16.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Conducerea militară rusă acuză SUA că lucrează la fabricarea unei noi pandemii

Conducerea militară rusă acuză SUA că, prin intermediul administrației Biden, lucrează din greu pentru a declanșa o nouă pandemie, pentru a tulbura apele in vederea alegerilor prezidențiale de anul viitor.

Acuzațiile halucinante au ieșit la iveală din partea șefului Protecției împotriva radiațiilor, armelor chimice și biologice din cadrul Forțelor Armate Ruse, generalul-locotenent Kirillov.

În cadrul unei conferințe de presă Kirillov a detaliat cele mai grave acuzații. "Statele Unite au început să se pregătească pentru o nouă pandemie, căutând mutații ale virusului", a declarat generalul-locotenent Igor Kirillov, un înalt oficial militar rus.

"Anunțată în luna iulie a acestui an, administrația Biden a creat Biroul pentru politica de pregătire și răspuns la pandemii. Dintre domeniile prioritare ale acestui departament se numără activitatea de creare de vaccinuri și medicamente pentru stoparea virușilor și a variantelor lor modificate genetic", a precizat Kirillov.

"Rolul principal în programul biologic militar al Pentagonului va fi jucat de Institutul de Cercetare Medicală a Armatei Statelor Unite pentru Boli Infecțioase", potrivit lui Kirillov.

"Documentele descoperite în timpul operațiunii militare speciale din Ucraina au confirmat că această instituție este implicată în acumularea de agenți patogeni periculoși în diferite regiuni ale lumii", a adăugat Kirillov.

"Ca și în 2019, Statele Unite au început să se pregătească pentru o nouă pandemie, căutând mutații ale virusurilor. Nu excludem posibila utilizare a așa-numitelor tehnologii defensive în scopuri ofensive, precum și în scopul controlului global, prin crearea unor situații de criză de natură biologică.", a mai spus el.

Kirillov este același lider militar rus care a detaliat rețeaua de laboratoare biologice cu legături americane care au fost descoperite la începutul operațiunilor militare rusești din Ucraina.

 

loading...
PUTETI CITI SI...