Putem și noi să vă arătăm (cu) degetul!

Postat la: 18.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Putem și noi să vă arătăm (cu) degetul!

Mă enervez rar. Însă atunci când mi se întâmplă, mă enervez rău. M-am săturat de toți tâmpiții care arată cu degetul spre „români": „voi purtați vina miilor de cazuri noi pentru că nu respectați regulile". Să fie clar, „majoritatea" NU ESTE o vină. Este un substantiv. Umblu de două luni prin oraș, că tot muncesc, am fost și internat o noapte, și 95% dintre cei pe care i-am întâlnit respectă regulile! Inclusiv în autobuze, taxiuri, magazine. Sigur că mai vezi ici colo câte un „rătăcit" sau un grup de tineri teribiliști... Dar nu este vorba de toți românii! Nici pe departe!

Mi-ai spus, dinozaure cocoțat în vârful medicinei românești, că trebuie să stăm în case 2 luni, 3 luni, să renunțăm la serviciu, la afaceri, la tot, ca să pregătești tu mai bine sistemul! Păi bine mă, eu, toți românii, noi suntem vinovați că la 270 de internări pe ATI murim ca niște câini?! Spui că ai cumpărat 400 de ventilatoare și implicit ai mai făcut rost de 400 paturi ATI, plus vreo 3-400 din sistemul „vechi"... și atunci cum ai tupeul să arăți cu degetul românii că ți-au blocat sistemul?! 273 din 800 înseamnă blocaj?! Ce dracu ești așa nesimțit?! Este vina românilor că spitalul modular COVID de la Elias nu are acreditare la aproape două luni de la finalizare?? Sunt și acolo vreo 20 de paturi ATI! Dar nu vă pasă dinozaurilor că niște „privați" au cheltuit 2 milioane de euro pe un stabiliment medical nou-nouț! Poate pentru că preferați să vă dea vouă banii ăia ca șpagă!

Băi Aleșilor, cu ce sunt eu de vină, cu ce sunt românii de vină, că ați stat pe canapele ca porcii timp de 4 luni și nu v-a trecut prin cap să puneți la punct, încă de acum 3 luni!!, o legislație completă vizavi de izolare și carantină?? Aaaa, știați dar ați vrut să v-o trageți unul altuia în campanie, pe viața noastră, a românilor, nu?

Cu ce sunt românii vinovați că ați ales să comunicați, de când a început nebunia, așa cum comunica Ignacio de Loyola cu nefericiții acuzați de erezie?? Băi, COVID nu este un păcat. Este o boală. Dar nu tu cifre privind vindecările pe județe, nu tu cifre privind retestările, ioc informații privind focarele, tendințele, locurile periculoase din țară! Nici măcar o singură autoritate medicală (adevărată!!!) nu a avut voie, sau nu v-a trecut prin cap dinozaurilor, să informeze populația, măcar de 2 ori pe lună, despre evoluția virusului, a bolii. Mi i-ați aruncat în față tot pe ăia care ne-au „incendiat" la Colectiv. Sunt sătul de ei, de tot „neamul" lor care fură pe rupte din sistemul medical. Din cauza cărora toți medicii capabili din țara asta lucrează în condiții mizere și umilitoare. Și au fugit. Că de aia nu sunt suficienți medici pe ATI bă dinozaure! Nu din cauza... "românilor"!

Ați creat Grupul de Comunicare Strategică, o mizerie nerușinată, de pe urma căruia idoții cu IQ negativ (da, există și ăștia) au înțeles că virusul nu există! Nu te-ai așteptat la asta?? Nu știai că oriunde pe planeta asta, inclusiv în România, există grupuri de indivizi care cu asta se „hrănesc"?? Asta este tot ce ai putut să faci, bă Guvernule?? Și acum arăți cu degetul spre mine că nu respect regulile?? Ba le respect! Și m-a costat asta. Ne-a costat asta!

Aaa, dar tu știi că există cretini (d-ăia cu IQ negativ) pentru că-i pui să le scoată ochii românilor că nu sunt în stare să trăiască fără serviciu 6 luni. Bine mă Alesule, plus Influensărule, știai că doar 25% dintre români își permit economii și doar jumătate dintre aceștia și pentru zile negre, nu numai pentru vacanțe? Știai. Să nu mai spun, bă dinozaurilor, că i-ați furat constant în ultimii 80 de ani... că i-ați transformat în „generații de sacrificiu"...

Și nu Influensăre, nu-mi spune „ce bă, a votat cu cine nu trebuia". A votat cu cine l-ai manipulat tu s-o facă, încasând bani grei pentru asta! Suntem țara care a „produs", în 30 de ani, 5 milioane de păgubiți în tot felul de escrocherii financiare, cu implicarea directă a Statului Român! Și vă mai mirați de ce nu are nimeni încredere în autorități??

Arătați cu degetul spre voi, dinozauri nenorociți! Nu spre noi. Iar dacă iau virusul și mă lăsați să crăp în spital, mă doare la bască. M-am răcorit. V-ați bătut joc de tot și de toate: de spitale, de infrastructură, de pensii, de salarii, de afaceri, de militari, de profesori. Și țineți minte că nu ar mai trebui să „ieșiți" în față decât urmăriți cu furcile de românii ăia pe care acum îi arătați cu degetul ca fiind vinovații de serviciu. Iar dacă unii dintre noi nu respectă regulile... aveți „organele statului" să ne apărați! Unde sunt?? Că la 10 august 2018 păreau câtă frunză, câtă iarbă pe străzile Bucureștiului.

Sper să apuc ziua în care să vă văd cu obrajii crăpați dacă nu de rușine, măcar de la o pensie mizeră de stat. Și încă un lucru: am urmărit media cazurilor pe București, în ultimele 10 zile - 70, zilnic. Nu vi se pare cam puțin, la 2 milioane de locuitori? De exemplu, să spunem că nesimțiții din trafic, care nici măcar nu semnalizează la schimbarea direcției de mers, se comportă la fel și în cazul SARS-COV. Sau doar 10% dintre ei. Ar trebui să avem 20.000 de cazuri numai în Capitală.

Eduard Pastia

loading...
PUTETI CITI SI...