Dancu-Judecat de pesediști și "executat" de liberali!

Postat la: 16.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Dancu-Judecat de pesediști și

Ce soartă ingrată a avut și Constantin Dancu, polițist de viță nouă, modern din cap până în picioare, ținută, comportament, alură de sportiv, fără pic de burtă, bun vorbitor de limba română, amabil la birou și în trafic, cînd era șeful "Rutierei", într-o formă fizică de invidiat...A atras atenția prin comportamentul său oarecum liberal, educat, manierat, predispus la efort, venea pe bicicletă la sediul Poliției, în zilele libere, dar care pentru el erau lucrătoare, și se antrena la sală ca să fie în formă! Din acest motiv, a fost tot timpul bănuit că ar cocheta cu liberalii!

Dacă a avea "apucături" occidentale este un defect, atunci, să nu ne mai mirăm că ne conduce cine ne conduce! Și unii dintre cei care ne-au condus au încercat să reactiveze milițienii prăfuiți de altădată! Dintre cei care îl băteau pe iepure până recunoștea că este mistreț! Mă refer, în general, la cei care s-au perindat pe la conducerea țării și au încercat să ne țină în beznă, după obiceiurile lor de acasă...

De unde și până unde a ajuns Brăila să conducă Constanța, atât la nivel de poliții, cât și la nivel de interlopi?! Doar politic s-a întâmplat ca județul Constanța să fie "anexat" Brăilei. După ce Tudose, de la Brăila, a ajuns prim ministrul României, Felix Stroe i-a jurat credință veșnică, cu teritorii cu tot! Premierul nu a făcut prea mulți purici pe funcție, pentru că și-a băgat coada exact acolo unde nu trebuia! Adică în treburile interne ale MAI! Am asistat la un meci politic contra politic. Tudose contra Carmen Dan. Iar capriciile lui Dragnea de a numi o femeie șefă la Interne ne-au costat destul de mult.

Ambițiile politice ale unora au răvășit Constanța de la un capăt la altul! Brăileni sau ce altă nație sunteți, luați labele de pe Poliția Constanța! Există aici destui profesioniști capabili să țină un interimat în bună regulă și chiar să conducă IPJ fără probleme! Dancu a demonstrat din plin acest lucru!

Cine i-a legat de mâini și de picioare pe polițiștii constănțeni? După 1990 încoace, la Constanța, au căzut în plasa lor cei mai mari rechini și mafioți redutabili! Au fost destructurate mari rețele de contrabandă de droguri, țigări etc. Reamintesc celor care se laudă cu Terente și atât. Cazul FUXIA, Afacerea ASSOS, Rețeaua de trafic de organe umane, Marea contrabandă cu țigări de la Vadu. S-a vorbit foarte mult, anul trecut, despre rătăcirea pe Dunăre a unui mare transport de droguri...Dunărea nu trece și pe la Brăila? Alo, domnule Glugă, ați mai aflat ceva de Strutinsky? Dacă polițiștii constănțeni dorm în ghete, cum zic unii în zeflemea, apelăm și noi la profesionalismul dumneavoastră!

Așa cum subliniam într-un alt material, pesediștii au mai avut o tentativă de a-l schimba din funcție pe Dancu, aruncând perdeaua de fum cu liberalii! Din fericire doamna Carmen Dan, ministrul de Interne în guvernarea PSD, nu a luat în seamă "reclamația" cu PNL și a aprobat ca domnul Constantin Dancu să treacă de la statutul de interimar la cel de inspector șef al IPJ Constanța...Iată că, la vremea respectivă, comisarul Dancu a dus de unul singur în spate un interimat lung și greu...Nu a mai fost nevoie de specialistul Glugă de la Craiova, care se plimbă cu Camilla!

Chestia asta cu profesioniștii de la Brăila și "fraierii" de la Constanța a fost lansată tot politic. Acum, mă surprinde faptul că un ministru liberal, repet liberal, se cramponează de aceeași problemă liberală inventată de adversarii lui Dancu! Cel puțin, așa înțeleg eu...

Dancu nu a fost și nu este membru al PNL! Ca să-i lămurim și pe cei care fac mult zgomot ca să nu adoarmă! De necrezut, Dancu este condamnat de pesediști să nu mai ajungă în veci general! Sentința a fost dată în Portul Tomis, la locul știut! După care, este "executat" de liberali! Mai avem ceva de comentat?

Lucian Cristea

loading...
PUTETI CITI SI...