PROTAN a intrat în faliment! Ce se va întâmpla cu hoiturile pe care le aduna? Vor ajunge salam, cârnaţi sau pizza?!

Postat la: 14.09.2018 20:53 | Scris de: ZIUA NEWS

PROTAN a intrat în faliment! Ce se va întâmpla cu hoiturile pe care le aduna? Vor ajunge salam, cârnaţi sau pizza?!

Tribunalul Bucureşti a decis intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului PROTAN SA Bucureşti.

Astăzi, 13 septembrie 2018, a fost publicată în BPI sentinţa de deschidere a procedurii de faliment (în formă simplificată). PROTAN SA a intrat în faliment, decizia este EXECUTORIE, chiar dacă poate fi atacată cu apel în termen de 7 zile de la comunicare, scrie supervizor.ro. Firma are undeva la 150 de angajaţi şi 5 sucursale. Nu a interesat pe nimeni că a intrat în faliment! La autorităţi mă refer.

PROTAN SA adună hoiturile (animale care au murit din diverse cauze) de la fermele cu care are contract şi carnea expirată/ alterată de la (super)marketuri. De la (super)marketuri-urile cu care are contract, desigur, şi care nu au reuşit să valorifice înainte de expirare carnea respectivă. Adică nu au reuşit să o utilizeze în zona de food... în ciorbe, în tocăniţe, în pizza!

Ce se va întâmpla acum cu firmele care aveau contract cu PROTAN SA? Ce se va întâmpla cu hoiturile respective sau cu produsele expirate? Fermele şi supermarket-urile respective trebuie să încheie contracte cu alte societăţi de genul PROTAN. Şi până atunci? Până atunci, există "şansa" să arunce hoiturile la gunoi... sau în Someş, în Siret, în Dunăre (depinde de zona de activitate), adauga sursa citata.

DOCUMENT ATAŞAT:
PROTAN SA - Încheiere de deschidere a procedurii falimentului în formă simplificată

 

loading...