Ponta oscileaza intre Faur si capitanul Prunariu via Silviu Predoiu

Postat la: 02.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Ponta oscileaza intre Faur si capitanul Prunariu via Silviu Predoiu

Victor Ponta a primit misiunea de a ataca PSD prin orice mijloace și se ține de această misiune cu dinții. Însă miza lui Ponta nu e să își ducă el partidul pe vreo înaltă culme și cumva să se și aleagă cu ceva din aceste alegeri. Nu, Ponta vrea doar să scape de dezvăluirile privind activitatea sa ca ofițer acoperit al SIE.

O acuzație care îl bântuie de mult timp, dar la care până acum Ponta nu a dat niciun răspuns, nici că a fost, nici că nu a fost. Însă, nu pare a fi nicio coincidență în faptul că atacurile lui Victor Ponta la adresa PSD, s-au înmulțit de când, ca prin farmec, i-a devenit consilier Silviu Predoiu, adică fostul director de facto al SIE, până în vara anului trecut. Generalul cu patru stele și-a făcut firmă de consultanță imediat după ce Klaus Iohannis i-a semnat decretul de pensionare și, culmea, primul client i-a devenit chiar Victor Ponta.

Același Victor Ponta despre care Traian Băsescu declara încă din 2014 că este ofițer acoperit al SIE. "Victor Ponta trebuie să recunoască că în perioada 1997-2001 a fost ofiţer acoperit al SIE, ceea ce explică şi propulsarea lui de la Parchetul de la Judecătoria de sector direct în Parchetul General. Nu este nicio bombă, este o realitate pe care eu sunt gata să o demonstrez!", a declarat la acea vreme Băsescu.

Ba mai mult, în sferele politice, se cunoaște și numele celui care l-a activat pe Victor Ponta, un anume Faur, dar și numele sub care șeful Pro România a acționat în SIE, căpitanul Prunariu. Ponta nu a zis niciodată aproape nimic despre aceste acuzații, doar o singură dată, încercând să fie ironic, a declarat că, dacă ar fi fost agent acoperit, ar fi obligat să răspundă tot "nu" pentru că legea nu îi permite unui agent să își dezvăluie identitatea.

loading...
PUTETI CITI SI...