Ce este socant in arestarea Elenei Udrea VIDEO

Postat la: 04.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce este socant in arestarea Elenei Udrea VIDEO

Un detaliu a ieșit la iveală din clipul video realizat în momentul în care Elena Udrea a fost reținută pe o stradă din Costa Rica. Poliţitul de la Interpol care a reţinut-o pe Elena Udrea a stat în permanenţă cu mâna pe arma din dotare, după cum se vede pe imaginile filmate în momentul reţinerii.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute de poliţişti, în noaptea de miercuri spre joi, în Costa Rica, a confirmat Biroul de Presă al IGPR. "În urma schimbului de date şi informaţii transmise prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în cursul acestei nopţi, în Costa Rica, au fost localizate şi reţinute Udrea Elena Gabriela şi Bica Alina Mihaela", precizează sursa citată.

Membri ai Agenţiei de Investigaţii Judiciare, afiliată la Biroul Naţional Central Interpol Costa Rica, în colaborare cu ofiţeri ai Direcţiei de Informaţii şi Securitate Naţională (DIS), după investigaţii, supraveghere şi monitorizare, au oprit miercuri două femei din România, în vârstă de 44 de ani, la solicitarea autorităţilor române.

Pentru Udrea s-a primit o notificare roşie în baza de date Interpol pentru infracţiunile de mită şi abuz în serviciu, emise de Interpol Bucureşti. Conform sursei citate, ea ar fi fost arestată pe o arteră publică, în jurul orei locale 10,00, în sectorul Sabana Oeste. În cazul Alinei Bica s-a primit o notificare roşie în baza de date Interpol pentru infracţiunile de mită şi corupţie, emise tot de Interpol Bucureşti. Ea a fost arestată în jurul orei 14,00 tot pe o stradă din Sabana Este.

Ambele au fost plasate sub ordinele unei Curţi Penale din San Jose, pentru a se lua măsurile corespunzătoare, mai spune sursa citată. Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, preciza în luna iunie că procedura de extrădare din Costa Rica este posibilă, chiar dacă România nu are un tratat bilateral în acest sens.

loading...
PUTETI CITI SI...