Bill Gates a pus în aplicare Raportul CIA cu privire la Pandemie: "Starea Lumii în 2025" prevede globalizarea pe sănătate!

Postat la: 03.02.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Bill Gates a pus în aplicare Raportul CIA cu privire la Pandemie:

CIA a avut dreptate. Inca din 2009 a fost publicat un raport denumit "Starea Lumii în 2025" care prevede globalizarea, aparitia unui prim "minister mondial al sanatatii", urmate si de altele: energie, comert, finante, munca si social etc., finalizand cu o guvernanță mondială. Bill Gates este varful de lance, omul "la vedere" al acestui grup ocult.

Bill Gates a pledat pentru un "sistem global de sănătate", cu unități medicale mobile și rezerviști. "Nu am un buget precis, dar ar fi minim în comparație cu pagubele potențiale. Banca Mondială estimează că o epidemie globală de gripă ar diminua bogăția globală cu 3.000 de miliarde de dolari, la care se adaugă milioane de decese.", spunea Gates inainte de izbucnirea pandemiei in 2019.

Intamplator sau nu, magnatul relua o tema a CIA. Tot el a finantat si Event 201, din toamna anului 2019 care simula o pandemie cu coronavirus identica cu cea care avea sa "izbucneasca" peste doua luni. La Event 201 au participat si emisari ai servicilor secrete si sefi din departamente de stat, bagheta din umbra fiind cea a CIA (amanunte AICI).

Cu 10 ani mai devreme, în 2009, CIA a avertizat, de asemenea, cu privire la o pandemie precum Covid-19. În raportul "Starea lumii în 2025", analiștii serviciilor de informații americane au imaginat apariția unei "noi boli respiratorii umane virulente și foarte contagioase". In 2015, acelasi Bill Gates anunta apocaliptic o pandemie identică cu cea izbucnita in 2020 (amanunte AICI).

CIA a avut dreptate în special în ceea ce privește circumstanțele în care ar putea apărea respectivul virus. "Dacă apare o boală pandemică, este probabil să fie într-o zonă cu o densitate mare a populației, cu o apropiere strânsă între oameni și animale, așa cum există în China și în Asia de Sud-Est, unde oamenii trăiesc în contact cu animalele. Se crede că Covid-19 își are originea într-o piață din Wuhan, China, unde abundau tot felul de animale exotice, cum ar fi pangolinul.

Iată ce se afirmă în raportul CIA avant la lettre: "Posibila izbucnire a unei pandemii globale: Apariția unei noi boli respiratorii umane virulente, extrem de contagioase și virulente, pentru care nu există un tratament adecvat, ar putea declanșa o pandemie globală. Dacă o astfel de boală apare, până în 2025, tensiunile și conflictele interne sau transfrontaliere vor izbucni cu siguranță. Acest lucru se datorează faptului că națiunile se vor strădui - cu o capacitate insuficientă - să controleze circulația persoanelor care caută să evite infecțiile sau să își păstreze accesul la resursele naturale.

Apariția unei pandemii depinde de mutațiile genetice naturale, de recombinarea tulpinilor virale deja circulante sau de introducerea unui nou agent patogen în populația umană. Experții consideră că tulpinile foarte patogene ale gripei aviare, cum ar fi H5N1, sunt candidați probabili pentru acest tip de transformare, dar se crede că și alți agenți patogeni, cum ar fi coronavirusul SARS și diferite tulpini de gripă, au proprietăți similare.

În cazul în care apare o boală pandemică, este probabil ca aceasta să se producă într-o zonă dens populată, în care oamenii și animalele sunt foarte apropiați, cum ar fi în China și în Asia de Sud-Est, unde oamenii trăiesc în contact cu animalele.

Practicile nereglementate de creștere a animalelor ar încuraja circulația unui virus precum H5N1 în rândul populațiilor de animale - crescând astfel șansele de mutație a unei tulpini care ar putea provoca o pandemie. Pentru a se răspândi rapid, boala trebuie doar să apară în zone cu o densitate umană ridicată. Într-un astfel de scenariu, boala va fi identificată cu întârziere dacă țara de origine nu dispune de mijloace adecvate pentru a o detecta."

"Între timp, laboratoarele ar avea nevoie de săptămâni pentru a detecta rezultatele definitive care să confirme existența unei boli care ar putea să se transforme într-o pandemie. Între timp, se pare că au apărut focare în orașe din Asia de Sud-Est. În ciuda restricțiilor de călătorie, călătorii cu puține sau niciun simptom ar putea transporta virusul pe alte continente.

Se pare că numărul de pacienți este în creștere, noi cazuri apărând în fiecare lună. Absența unei vaccinări sau imunități eficiente în restul lumii ar expune oamenii la contagiune. În cel mai rău caz, între zece și câteva sute de milioane de occidentali ar contracta boala, iar zeci de milioane ar muri.

În restul lumii, daunele aduse infrastructurii vitale și pierderile economice globale ar duce la infectarea unei treimi din populația mondială și la moartea a sute de milioane de oameni. Centrele de cercetare din Statele Unite și din întreaga lume lucrează la dezvoltarea de vaccinuri care pot preveni sau limita pandemiile de gripă. Un rezultat pozitiv în următorii câțiva ani ar reduce riscul unei astfel de pandemii pentru următoarele decenii.

Viteza de răspândire a bolii, numărul de persoane care se îmbolnăvesc, durata bolii, rata de mortalitate, simptomele și detaliile infecției vor varia în funcție de caracteristicile specifice ale agentului patogen. - Acest scenariu se bazează pe caracteristicile agentului patogen responsabil de pandemie, pe caracteristici plauzibile care sunt în concordanță cu aceste variabile.", se mentioneaza in Raportul CIA din 2009 care mentioneaza ca directivele vor fi puse in practica de OMS care "trebuie sa conduca la 'un sistem global pe sănătate' care sa se confrunte cu pandemiile viitoare" (adica exact teza lui Bill Gates, unul din principalii finantatori ai OMS.

loading...
PUTETI CITI SI...