AFI Cotroceni - alt comerciant, aceeași atitudine abuzivă

Postat la: 22.10.2018 11:32 | Scris de: ZIUA NEWS

AFI Cotroceni - alt comerciant, aceeași atitudine abuzivă

După cum v-am promis, revenim asupra abuzurilor pe bandă rulantă săvârșite de către conducerea AFI Cotroceni împotriva comercianților care au dorit / doresc să închirieze un spațiu în acest Centru Comercial.

Astăzi vom devoala abuzurile pe care cei din conducerea AFI Cotroceni le fac împotriva societății care deține marca Zaza Underwear. Magazinul Za-Za, specializat în vânzarea lenjeriei intime destinate femeilor, s-a deschis acum aproximativ patru ani și jumătate în AFI Cotroceni. Deși momentele bune au alternat cu cele rele, lucru inevitabil în derularea unei afaceri, reprezentanții mărcii Zaza Underwear au acceptat „sugestia" conducerii AFI Cotroceni de a deschide un magazin și în Centrul Comercial AFI Ploiești.

Conducerea AFI Cotroceni a apelat la strategia de a determina comercianții care au închiriate spații comerciale în Centrul Comercial din București, să închirieze spații și în AFI Ploiești, pentru a crește nivelul de „ocupare" și la acest Centru Comercial. Constatând faptul că vânzările din AFI Ploiești nu acoperă nici măcar cheltuielile (vânzări de 200-300 lei/zi), conducerea societății a decis închiderea acestui magazin, după ce, în prealabil, a întrebat conducerea AFI Cotroceni dacă vor fi lansate represalii la adresa lor pentru faptul că închid magazinul din Ploiești.