Zile grele pentru Brigitte Sfat: s-a aflat ca si-a inselat sotul, pe Ilie Nastase, cu Catalin Cazacu, de la Exatlon!

Postat la: 14.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Zile grele pentru Brigitte Sfat: s-a aflat ca si-a inselat sotul, pe Ilie Nastase, cu Catalin Cazacu, de la Exatlon!

Brigitte Nastase este in centrul atentiei publice din cauza relatiei extraconjugale pe care a avut-o cu "exatlonistul" Catalin Cazacu: poze ale ei goala, trimise sportivului, sunt publice astazi.

Idila s-a consumat in 2017, cand cei doi s-au intalnit intr-un club din Timisoara. Barbatul, devenit vedeta in urma participarii la emisiunea realizata si transmisa de Kanal D, ar fi recunoscut in Timisoara drept un mare cuceritor de inimi. Cum Brigitte n-a ascuns niciodata ca relatia ei cu Ilie Nastase nu este dintre cele mai bune, legatura s-a creat usor.

"In februarie l-a dus pe Cazacu la Viena. L-a plimbat si i-a cumparat tot ce i-a poftit inima. Haine, parfumuri scumpe, incaltari, accesorii, au mancat la restaurante scumpe, chiar a fost surprins de gesturile ei. La un moment dat, Brigi i-a trimis acasa un pachet plin cu haine de la Philipp Plein, brandul ei preferat. A fost o chestie haioasa, caci la un moment dat, cand l-a vizitat la apartamentul lui din Cosmopolis, ea a vazut ca televizorul lui nu era prins in perete. Atunci Brigi a dat un telefon si in cateva minute a venit o echipa care a rezolvat problema, adica pe genul ala "wonder woman", a declarat o sursa din preajma celor doi. In tot acest timp si-au consumat relatia pe muteste, si-au trimis poze deocheate, cu grija sa nu afle Nasty. Si iata ca tot a aflat! "Nastase a aflat de ei. L-a sunat pe Cazacu printr-un interpus si i-a spus atat: «ai grija de viata ta!» Desi a fost amenintat cu moartea, Cazacu a continuat sa se iubeasca cu nevasta lui. Insa nu i-a mai tinut mult, pentru ca el a inceput sa o insele, iar Brigitte e tare rea la manie. L-a facut sarantoc si in toate felurile", a mai povestit aceeasi sursa. Iata ca miercuri, pe la miezul noptii, Brigitte a facut o marturisire pe Facebook, in care si-a recunoscut amantlacul cu Cazacu. "In primul rand, baiatul se numeste Catalin (n.r. Cazacu), iar relatia noastra s-a terminat pentru simplul fapt ca atunci cand am vrut sa aflu mai multe despre el, angajand o firma abilitata in asta, mi s-a adus la cunostinta ca acesta a inceput sa fie vizitat din cand in cand de o numita Ana (n.r. Roman), din Petrosani", a dezvaluit Brigitte.

loading...
PUTETI CITI SI...