Vica Blochina spune tot despre relatia cu Victor Piturca

Postat la: 28.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Vica Blochina spune tot despre relatia cu Victor Piturca

Vica Blochina a fost invitata la emisiunea pe care Catalin Maruta o prezinta la Pro TV. Blonda a venit insotita de fiul ei, Edan. vedeta a povestit ce a facut in ultima perioada de timp, dar a facut declaratii si despre relatia pe care o are in prezent cu tatal fiului ei, antrenorul de fotbal Victor Piturca.

"Copilul e pe primul loc. am avut foarte multe proiecte. Apoi, dupa ce am terminat cu proiectele, am inceput sa cheltui banii cu renovarile. Doua luni mi-a luat sa renovez casa, apartamentul. Doua luni. Totul este pus la punct, nou, frumos", a spus ea. "Doua luni am dormit la tata", a dezvaluit Edan, fiul Vicai Blochina si al antrenorului de fotbal Victor Piturca.

"Ma duceam si luam copilul sa il duc la scoala. Eu am dormit la mine, in santier. Mare prostie. Trebuia sa inchiriez un apartament. dar cred ca daca nu stateam dupa muncitori, cred ca mai stateam inca patru luni sa termin. Foarte greu, in viata mea nu mai vreau. Am schimbat doua echipe de muncitori. Vali Vijelie m-a rezolvat cu echipa de muncitori", a mai spus blonda.

"Sunt foarte bine, am facut o colectie de costume de baie. Si cu asta ma ocup acum... Am filmat intr-una. Nu sunt cu nimeni, sunt singura. Am 42 de ani. Viata dupa 40 de ani mi se pare la fel de frumoasa ca inainte...

Poate ca nu m-am mai maritat, asta nu s-a intamplat. Nu mi-as fi dorit. Chiar nu mi-am dorit. daca mi-as fi dorit, probabil ajungeam acolo. dar traind in societatea asta... Nu a fost sa fie si nu mi-am dorit. Eu sunt foarte ambitioasa si poate cateodata sunt mult prea mult ambitioasa. Suntem foarte ok (n.r. cu Victor Piturca), Edan e foarte ok cu tati lui si cu toata familia. Suntem exact cum ar trebui sa fie. El (n.r. Victor Piturca) pastreaza legatura, nu eu. Noi nu pastram legatura. Adica este in limitele bunului simt, doar ce e nevoie pentru copil, asta e tot", a incheiat Vica Blochina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...