Top 5 afectiuni care se pot vindeca prin sex

Postat la: 09.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Top 5 afectiuni care se pot vindeca prin sex

Ai o migrena ingrozitoare, care nu-ti da pace si iti strica ziua? Cercetatorii te sfatuiesc sa renunti la orice pilula sau remediu medicamentos, iar site-ul Yourtango.com sustine ca o partida zdravana de sex iti ia durerea... cu mana!

Aceiasi cercetatori explica faptul ca eliberarea de endorfine care se produce in timpul unei partide de sex omoara, pur si simplu, durerea, actionand direct asupra ei. Pe langa durerile de cap, iata alte 5 exemple care se pot ameliora considerabil prin sex:

1. Stresul

Daca esti incordat si nu-ti doresti nimic mai mult decat sa te relaxezi, fugi repede in dormitor. Indivizii care au o viata sexuala foarte activa sustin ca nivelul lor de stres este unul scazut.

2. Insomnii

E cazul sa nu mai numeri oile turmei... Oxitocina, o endorfina eliberata in timpul orgasmului, induce, ulterior, cel mai dulce somn posibil.

3. Tensiune arteriala

Cercetatorii scotieni au descoperit ca persoanele cu viata sexuala foarte activa au tensiunea arteriala la un nivel mult mai mic decat cealalta categorie, mai putin activa. Sexul se recomanda calduros hipertensivilor, asadar.

4. Starile proaste/lipsa de chef

Endorfinele te ajuta sa te bucuri de viata mai mult, sa fii mai vessel si fericit, sa ai chef sa traiesti si sa vezi mereu partea plina a paharului.

5. Tonusul pielii

Uita de creme, de autobronzante, pielea va avea un tonus excelent si mult mai multa suplete daca ai o activitate sexuala sustinuta, afirma cercetatorii. Tot efectele endorfinelor sunt de vina, care actioneaza direct postorgasm asupra pielii, intinerind-o, pur si simplu.

loading...
PUTETI CITI SI...