Tom Cruise i-a interzis lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor adoptiv. "Nu îndrăzneşte niciodată să nu i se supună"

Postat la: 28.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Tom Cruise i-a interzis lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor adoptiv.

Tom Cruise i-a interzis lui Nicole Kidman, fostă soţie, să participe la nunta fiului lor adoptiv, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora relaţia dintre actriţa australiană şi copiii înfiaţi împreună cu starul american a fost afectată de cultul scientologic.

Decizia a fost a actorului american, iar fiul său, care este şi el un adept al scientologiei, a respectat-o. Surse apropiate familiei susţin tânărul în vârstă de 24 ani, Connor Cruise, "îl admiră pe tatăl său atât de mult" încât nu îndrăzneşte niciodată să nu i se supună. Fiul adoptiv al actorului american urmează să se căsătorească cu iubita sa de origine italiană, Silvia. Supranumită "prinţesă a scientologiei", aceasta s-a mutat, împreună cu familia sa, din Italia în statul american Florida, unde se află unul dintre centrele cultului. Apropiaţii lui Tom Cruise susţin că acesta "îşi adoră" viitoarea noră şi este fericit că fiul său se va căsători cu o adeptă a cultului scientologic.

Connor Cruise şi sora sa adoptivă, Isabella, au fost înfiaţi de cei doi actori în anii 1990. După ce Tom Cruise şi Nicole Kidman au divorţat, în 2001, cei doi copii au rămas în custodia tatălui lor, cunoscut pentru devotamentul faţă de cultul scientologic. Surse apropiate actriţei susţin că aceasta a dat vina pe biserica scientologică pentru destrămarea mariajului ei cu Cruise şi deteriorarea relaţiei cu cei doi copii. Ideea este susţinută prin refuzul ei de a vorbi despre scientologie şi despre familia sa, dar şi prin absenţa la evenimente importante din vieţile copiilor adoptaţi.

loading...
PUTETI CITI SI...