Titi Aur: „Când sunt cu număr de Vaslui, sunt claxonat. Când sunt cu număr de București, nu"

Postat la: 26.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Titi Aur: „Când sunt cu număr de Vaslui, sunt claxonat. Când sunt cu număr de București, nu

Miturile despre „cei mai proști șoferi" sunt oarecum false, spune Titi Aur. El a explicat cum se creează această imagine în rândul șoferilor.

„În orașele mari din țară - Cluj, Iași, București, Timișoara - localnicii știu să circule, iar cei care vin din județele limitrofe sunt mai timizi, nu prea nimeresc și atunci ai să auzi în Cluj că șoferii din Alba sunt cei mai proști, în Iași o să auzi că șoferii din Vaslui sau din Botoșani sunt cei mai proști, în Timișoara că cei din Caraș sunt cei mai proști etc. De ce? Pentru că e normal ca atunci când vii din localități limitrofe să nu te prea descurci și localnicii spun: Uite cum circulă! și așa apar miturile", a spus Titi Aur.

Întrebat dacă personal i se întâmplă să fie claxonat în traficul din Capitală sau i se dau flash-uri pentru că circulă prea încet, Titi Aur a răspuns că depinde cu ce număr este la mașină. „Având firma din Bârlad, din Vaslui, am și mașini cu număr de Vaslui. Când sunt cu număr de Vaslui, sunt claxonat. Când sunt cu număr de București, nu. Circulând în același mod: civilizat, zic eu. Deci, depinde de ce număr am la mașină", a povestit Titi Aur.

 

loading...
PUTETI CITI SI...