Scandal. Luis Lazarus da de pamant cu Bendeac, Delia si Cheloo. Ce s-ar intampla, de fapt, la iUmor

Postat la: 23.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Scandal. Luis Lazarus da de pamant cu Bendeac, Delia si Cheloo. Ce s-ar intampla, de fapt, la iUmor

Un nou scandal este pe cale sa izbucneasca la TV, dupa ce Luis Lazarus a dat de pamant cu cei trei jurati de la „iUmor", Delia, Mihai Bendeac si Cheloo. Jurnalistul a postat un mesaj pe retelele de socializare, in care isi exprima nemultumirea vizavi de show-ul de la Antena 1 si dezvaluie cum ar sta, de fapt, lucrurile in emisiune.

Luis Lazarus marturiseste ca fiecare concurent se axeaza mai mult pe Mihai Bendeac si mai putin pe ceilalti doi jurati, iar aici este un semn mare de intrebare. Mai mult decat atat, jurnalistul lanseaza si o ipoteza, potrivit careia cei care apar in fata juratilor nu trebuie sa ii „atace" pe Delia si Cheloo. „Salutare! E curios cum drak orice "roast", de la "Iumor", este axat pe Bendeac si foarte naiv pe Cheloo si Delia! Ce e "roastul" pe la noi? Eee hai maaaa? Pe intelesul oricui - o "mistocareala" facuta de un comediant, actor sau fufa ratata in proiect, care vrea sa dea impresia ca ar fi avut vreo "relatie " cu Bendeac, cu dorinta maxima de parvenire si gata de orice, in fine! Tintele directe ale mistocarelii ar fi chipurile cei trei cavaleri ai "Apocalipsei umorului" : Bendeac, Delia si Cheloo!

Revenind, nicio gluma solida si interesanta despre Cheloo, de parca textierilor le-ar fi frica de el si la fel despre Delia, de parca nu ar vrea sa o supere. Ce drak frate au intrat astia in criza de inspiratie sau sunt platiti sa ...nu? In realitate cred ca au epuizat lotul de cetateni psihotralala, habarnisti, ciudati, dezaxati, paranoici cu glume de autobaza, obsedati cu prostii sexuale, de genul "cantatului pe buci", prostituate cu dansuri la bara, aruncari de zdrente, pardon toale, etc si alte forme de viata si ... au trecut la roast-uri! Cum in Romania " lucrului bine facut", niciun lucru NU se face cum trebuie, e normal ca si roastul asta sa fie tot un simulacru usor penibil!", a scris Luis Lazarus pe pagina lui de Facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...