Scandal de proporții: susține că este fiul secret al regelui Charles și al Camillei. Familia regală evită să nege

Postat la: 08.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Scandal de proporții: susține că este fiul secret al regelui Charles și al Camillei. Familia regală evită să nege

Un bărbat de 57 din Marea Britanie susține că este fiul secret al regelui Charles al III-lea și al reginei consoartă Camilla. El susține că a fost dat în plasament de către cei doi pentru a evita un scandal de proporții. El le cere regelui și reginei să recunoască public faptul că au avut un copil și să își asume responsabilitatea.

"Acum ești rege, asta nu mă face mai puțin fiul tău. Când ți-am scris în particular, te-ai oprit? Când ți-am scris în public te-ai oprit? Când ai făcut-o pe Camilla să nu fie negociabilă, te-ai oprit? Deci, este corect să mă opresc doar pentru că tu ești acum rege?

Nu o voi face, am nevoie de răspunsuri la ceea ce s-a întâmplat de-a lungul vieții mele și știu că tu ai cheia de la acea ușă. În plus, acum ascensiunea ta nu face decât să ne pună și mai mult în pericol.

Așadar, acum a sosit vremea ta. Sper că sunteți într-o poziție mai bună pentru a vă ridica și a face ceea ce trebuie. Nu doar pentru mine și pentru familia mea, ci pentru toți. Poate că acum amândoi puteți fi sinceri și să recunoașteți când v-ați întâlnit prima dată, pentru că adevărul este că nu ați mai făcut-o până acum.

În calitate de monarh și cap al bisericii, comportamentul dumneavoastră ar trebui să fie exemplar și mai presus de Lege. În prezent, înșelăciunea, minciuna și evaziunea nu atestă că sunteți.

Poate că acum, când v-ați atins obiectivul, vă puteți privi în oglindă și vă puteți aminti că i-a costat și încă îi costă pe alții pentru ca dumneavoastră să reușiți. Desigur, sunt dezamăgit că problema mea nu a putut fi rezolvată înainte de a vă urca pe tron, dar simt că, în timp, acest lucru se va reflecta mai rău asupra Monarhiei decât asupra mea.

Cu toate acestea, acum că sunteți rege și regină consoartă, vă cer să vă luați amândoi un moment de gândire și vă îndemn să rezolvați problema mea pentru totdeauna. Cunosc adevărul, îmi amintesc ce ați făcut, unde ați intervenit în viața mea pentru propria voastră agendă și nu voi înceta să caut dreptate.", scrie Simon Dorante-Day.

loading...
PUTETI CITI SI...