Raluca "Bombardiera" vrea un copil de la Victor Slav!

Postat la: 08.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Raluca

Relația dintre Raluca - "Bombardiera" - și Victor Sla intră pe o nouă traiectorie. Cei doi se cunosc de mai multe luni, iar apropiați ai Ralucăi spun că ea este cea mai "grăbită" în ceea ce privește viitorul cu Victor Slav.

Foarte mulți încearcă să afle informații cât mai picante în ceea ce privește relația dintre Victor Slav și Raluca "Bombardiera", mai ales că nici nu s-a știut de la bun început că ei au devenit un cuplu. Surse din anturajul Ralucăi au dezvăluit că întâlnirea dintre cei doi a avut loc după ce Victor Slav a dat like unei fotografii postate de Raluca "Bombardiera" pe Instagram. De acolo în început povestea de dragoste. Au vorbit, s-au întâlnit și - vorba aceea - "văzut, plăcut, ce rămâne de făcut?" Mai mult, aceleași surse precizează că Raluca își dorește... un copil de Victor Slav.

"Raluca are 27 de ani și spune că este vremea să se așeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun și tatăl perfect". Un alt prieten apropiat al iubitei lui Victor Slav, hairstylist-ul Adi Constantin, a adus alte câteva completări foarte interesante:

„Aceasta domnişoară are o relaţie de ceva timp cu Victor, cum vă spuneam ei sunt doi oameni maturi. De peste câţiva ani, ea, în afară de statutul client- stilist, îmi este prietenă din prisma faptului că am colaborat pe partea de PR. Eu consider că prietena mea, atât ea, cât şi iubitul acesteia sunt la vârsta în care, cu siguranţă, au trecut de statutul idilă. Ca atare consider că e ceva cimentat din care, cine ştie să dea Dumnezeu să iasă ceva mai mult decât atât şi mai stabil. Noi vorbim destul de des pentru că suntem prieteni înainte de toate, drept pentru care pot să vă confirm că ea niciodată din punct de vedere amoros nu a avut nicio legătură cu Cazacu. Ţin să cred că este un viitor cuplu frumos.", a dezvăluit Adi Constantin în emisiunea "Agenția VIP".

 

loading...
PUTETI CITI SI...