Prințesa Diana acceptase rolul principal în „The Bodyguard 2", înainte să moară! Ce l-a întrebat pe Kevin Costner

Postat la: 03.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Prințesa Diana acceptase rolul principal în „The Bodyguard 2

Kevin Costner a dezvăluit că prințesa de Wales și producătorii abia așteptau să lucreze la acest proiect inedit. Prințesa Diana ar fi jucat rolul principal feminin.

„Studiourile agreau ideea de a face «Bodyguard 2». Nimeni nu a ştiut acest lucru timp de un an", a povestit celebrul actor. Prima variantă de scenariu pentru continuarea filmului din 1992 a ajuns la el cu doar o zi înainte ca prințesa Diana să moară în accidentul rutier petrecut în ziua fatidică de 31 august 1997, la Paris, potrivit news.ro. Lady D nu a apucat nici măcar să citească scenariul.
Prințesa Diana era încântată să joace în „The Bodyguard"

Kevin Costner a vorbit cu prințesa Diana despre eventualele scene intime care aveau să fie în film: „Îmi amintesc că era incredibil de drăguţă la telefon şi a întrebat: «Vom avea o scenă, de exemplu, în care ne vom săruta?» A spus-o într-un mod respectuos... Era puţin emoţionată. Şi i-am spus: «Da, va fi ceva din asta, dar putem face să fie OK».

„The Bodyguard", în care rolul principal feminin a fost interpretat de Whitney Houston, a generat încasări de 411 milioane de dolari, fiind al doilea film cu cele mai mari încasări din 1992, în timp ce coloana sonoră este şi la ora actuală cea mai bine vândută din toate timpurile, cu 45 de milioane de copii. Chiar dacă nu a primit critici favorabile, filmul a fost adaptat în musical, în 2012, şi încă este jucat pe West End din Londra.

loading...
PUTETI CITI SI...