Prima reactie a Irinucai Columbeanu, dupa ce tatal ei s-a cuplat cu o pustoaica de 21 de ani

Postat la: 11.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Prima reactie a Irinucai Columbeanu, dupa ce tatal ei s-a cuplat cu o pustoaica de 21 de ani

Irinel Columbeanu (61 de ani) are o iubita noua, de care pare mai indragostit ca niciodata! Este vorba despre manechinul Oana Cojocaru (21 de ani). Cel mai probabil, Irinuca (11 ani) a cunoscut-o deja, intrucat afaceristul nu ii ascunde nimic fiicei sale. Fanii au inceput deja sa o intrebe ce crede despre relatia pe care o are tatal ei cu iubita cu 40 de ani mai tanara.

Afaceristul a prezentat-o lumii intregi in urma cu cateva zile, in cadrul unei emisiuni tv. „Hei, te apreciez si am o curiozitate! Care e parerea ta despre noua prietena a tatalui tau? Am inteles ca o cheama Oana", i-a scris un admirator Irinucai Columbeanu. „Multumesc de mesaj! De obicei nu raspund la mesaje, dar imi puteti comenta la poze si asa veti avea mai multe sanse", a fost raspunsul dat de Irinuca. Cel mai probabil este vorba despre un mesaj automat, dar cert este ca toti mai multi oameni sunt curiosi ce parere are fata afaceristului din Izvorani despre noua lui cucerire.

Oana Cojocaru si Irinel Columbeanu au aparut recent intr-o emisiune tv, unde au povestit cum s-au cunoscut. Omul de afaceri „a pus ochii pe ea" la o prezentare de moda, unde bruneta a defilat pe podium. Dupa acest episod, el a contactat-o pe Facebook, apoi s-a infiripat o relatie de iubire intre cei doi. La aceeasi prezentare de moda ar fi trebuit sa mearga si Irinuca Columbeanu, dar nu a vrut sa se duca. Tatal ei era si el cat pe ce sa lipseasca, dar pana la urma s-a dus. Acolo s-a indragostit de Oana Cojocaru, un manechin din Bacau.

loading...
PUTETI CITI SI...