Ozana Barabancea se opereaza din nou

Postat la: 28.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Ozana Barabancea se opereaza din nou

Ozana Barabancea este foarte determinata sa obtina corpul mult visat. Asa ca dupa operatia de micsorare a stomacului, acum isi mai doreste una de remodelare in zona bustului si a taliei.

Ozana a slabit peste 50 de kilograme de cand si-a micsorat stomacul, dar nu vrea sa se opreasca aici. A inceput sa mearga inclusiv la sala de sport, iar acum se gandeste deja la alte operatii. „Eu inca nu am un an de la operatie. Eu sunt foarte buna de carne. Probabil o sa-mi fac niste interventii in partea superioara a corpului. Eu simt ca intineresc, dar varsta isi spune cuvantul. Important este sa imbatranesti frumos. S-ar putea sa-mi fac o interventie la nivelul sanilor. Port un corset foarte bun", a marturisit Ozana Barabancea.

Dupa ce a slabit enorm in ultima perioada, artista a declarat ca este dispusa sa invete si sa se dezvolte, pentru a putea darui, la randul ei, celorlalti. „Sunt foarte multumita, linistita, increzatoare, optimista! Sa ramanem cu fruntea sus si sa pastram oamenii buni langa noi! Sa invatam sa fim recunoscatori pentru trecut, astfel primind cu bucurie provocarile viitorului!".

loading...
PUTETI CITI SI...