O femeie i-a tăiat penisul fostului soț. Acum riscă până la 10 ani de închisoare

Postat la: 22.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

O femeie i-a tăiat penisul fostului soț. Acum riscă până la 10 ani de închisoare

O femeie din Italia riscă până la zece ani de închisoare după ce i-a tăiat penisul fostului soț, în luna august a anului trecut. Aceasta susține că a apelat la gestul extrem după ce bărbatul ar fi forțat-o să întrețină relații intime.

Totul ar fi pornit de o ceartă, când cei doi s-au întâlnit ca să discute despre custodia fiicei lor. Bărbatul i-ar fi propus femeii să se împace, însă ea a refuzat. Atunci, el ar fi încercat să o forțeze să întrețină relații intime, moment în care femeia a luat un cuțit din bucătărie și i-a tăiat penisul, susținând că a vrut doar să se apere. Pe de altă parte, bărbatul susține că femeia i-a propus de bunăvoie să aibă un raport intim ca formă de reconciliere, dar apoi l-a rănit cu cuțitul. În urma incidentului, bărbatul și-a pierdut o parte din organul genital.

Procesul a început în martie 2024, iar procurorul a a cerut o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru femeie, având în vedere gravitatea leziunilor provocate și "permanența daunelor" suferite de bărbat. Bărbatul a fost nevoit să facă o operație, iar ulterior funcționalitatea organului său genital s-a degradat progresiv. Avocatul femeii a evidențiat în instanță complexitatea situației psihologice a clientei sale, care ar fi suferit abuzuri din partea fostului soț pe parcursul căsătoriei lor.

loading...
PUTETI CITI SI...