"Numai la sex te gândești". Mihaela Rădulescu și-a pus fanii în cap cu cea mai recentă poză publicată

Postat la: 09.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Diva de la Monaco vorbește întotdeauna despre sex fără să se fâstâcească și îi place să se joace și cu imaginația fanilor ei, nu doar cu a iubitului ei. Așa s-a întâmplat și cu cea mai recentă poză publicată de ea pe Instagram.

Mihaela Rădulescu s-a făcut "masă" pentru iubitul ei, Felix Baumgartner (49 de ani), s-a pozat în chiloţi, gătind omletă, s-a tăvălit în făină la televizor, la "Românii au talent", s-a fotografiat pe WC, s-a fotografiat goală în piscină, a sărutat pe gură un concurent şi muuulte altele. Mihaela Rădulescu este, fără doar şi poate, cea mai dezinhibată vedetă feminină de la noi şi nu putem spune că ne pare rău. Şi ea se simte bine în această ipostază, iar recent a mai comis o nebunie, de data aceasta în mediul virtual, pe reţeaua socială Instagram.

Diva de la Monaco a publicat o fotografie sugestivă, înfăţişând o legumă şi un fruct, un morcov şi o jumătate de grepfruit, care te trimit cu gândul la orice altceva, numai la bucătărie nu. De remarcat şi traiectoria umbrei care apare în imagine, dar şi punctul în care cade aceasta. "Să aveţi o săptămână minunată, inspirată şi amuzantă", le-a urat Mihaela fanilor, iar aceştia au prins imediat ironia şi mesajul cu subînţeles, căci s-au amuzat copios. Cineva mai îndrăzneţ nu s-a putut abţine şi a avut ceva de comentat la adresa Mihaelei: „Numai la sex te gândești".

loading...
PUTETI CITI SI...