Mircea Badea a răbufnit: "Astăzi m-am vaccinat! Nu mă doare gura..."

Postat la: 05.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Mircea Badea a răbufnit:

Mircea Badea a vorbit, luni seara, despre vaccinarea anti-COVID, glumind că s-a vaccinat deja. Prezentatorul tv s-a declarat „sătul" de subiectul vaccinării!

„Eu vreau să vă spun că astăzi m-am vaccinat. Nu mă doare gura să spun că m-am vaccinat... Nu mai pot cu asta cu vaccinul, e ca și cum am vorbi despre extratereștri, doar că extratereștrii sunt un subiect mișto. Când vorbim despre vaccin, gata, hai să-l facem. Unde? «Păi nu acum». Am înnebunit, deci nu avem vaccin? «Nu!». Păi și atunci despre ce vorbim? Hai să vorbim când o să-l avem", a spus Mircea Badea, luni, la Antena 3.

Badea a afirmat că „toți suntem antivacciniști pentru că nu ne putem vaccina". Jurnalistul a glumit spunând că a găsit vaccinul anti-COVID „pe preșul de la ușă" - „Mi-au lăsat două doze, le-am făcut pe ambele odată!", a spus Badea. „Deci nu mai pot cu asta cu vaccinul. Dar riști, îți faci vaccinul, dar stai puțin... Da, hai! Hai să-l facem acum. Putem? Nu! Atunci ce vorbim? ", a răbufnit gazetarul.

„Râde lumea, nu o să vaccineze ăștia pe nimeni. nu sunt în stare să testeze, o să fie în stare să vaccineze? Hai să ne relaxăm! Deci toată discuția despre vaccin rămâne o discuție. Practica ne omoară. De asta vreau să spun... eu m-am vaccinat, gata! Next!", a încheiat vedeta Antenelor, explicând că totul a fost o glumă și încă nu s-a vaccinat anti-COVID.

loading...
PUTETI CITI SI...