Mihai Bobonete, prima reactie dupa ce a fost operat

Postat la: 25.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Mihai Bobonete, prima reactie dupa ce a fost operat

Mihai Bobonete a ajuns zilele trecute la spital, dupa ce a suferit un pneumotorax masiv, o acumulare de aer in spatiul dintre plamani si peretele toracic. La scurt timp dupa ce a anuntat ce se petrece cu el, prietenii l-au vizitat.

"Varu' de la Giurgeni e BINE, chiar daca doua site-uri i-au pregatit pomana. Nu stiu diagnostic, ca nu ma pricep... dar daca un om cu o teava in el si cu un plaman in mana te face sa razi cu lacrimi mai bine de un ceas... lucrurile sunt destul de clare. Maine probabil doarme in patul lui", a scris Dani Otil.

Din cauza problemelor de sanatate, Mihai Bobonete nu a mai putut onora contractele pe care le avea incheiate, renuntand la spectacole pentru o perioada de timp. Dar actorul isi pastreaza tonusul ridicat dupa ce trecut printr-o interventie chirurgicala. Acum cateva ore, el a facut o referire la concertul pe care Mihai Margineanu il va sustine la Sala Palatului, transmitand si ca el, momentan, se afla in... "revizie tehnica".

Potrivit informatiilor intrate in posesia celor de la bugetul.ro, interventia chirurgicala costa aproximativ 6.000 de lei. Totodata, pentru fiecare noapte de spitalizare la MedLife - spitalul unde a fost operat „Bobita" - se achita alti 570 de lei. De asemenea, cei care sunt nevoiti sa faca astfel de operatii trebuie sa stie ca programarea nu se face la MedLife, ci la cunoscutul doctor Mihnea Orghidan, care vine la spital doar pentru interventii. "Momentan eu ma refac, sunt in revizie tehnica dar fratele Margineanu o da bine la Sala Palatului! Veniti si voi ca poate ma ia si pe mine sa recit o poezie! E pe pozitiv si muzica faina!", a scris Mihai Bobonete pe pagina sa de Facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...