Mihaela Rădulescu: Ce se întâmplă la Ferma de la Pro TV când camerele se opresc

Postat la: 06.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Mihaela Rădulescu: Ce se întâmplă la Ferma de la Pro TV când camerele se opresc

Emisiunea "Ferma", difuzată de postul de televiziune Pro TV, se bucură de audiență din ce în ce mai mare, iar telespectatorii doresc să afle cât mai multe informații... din interior. Cei care urmăresc cu interes show-ul de televiziune sunt încântați atunci când primesc informații despre tot ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi sau atunci când acestea sunt oprite.

18 vedete concurează pentru râvnitul titlu de "Fermierul anului" și, firește, pentru premiul consistent de 50.000 de euro. Recent, Mihaela Rădulescu a oferit protv.ro informații foarte interesante despre tot ceea ce înseamnă "Ferma".

"Am făcut tura completă a tuturor încăperilor în care a fost instalată aparatura de televiziune pentru un reality show - e NASA reloaded! Pereți întregi de monitoare, zeci de oameni cu căști pe urechi, care ascultă, în ture, tot ce se vorbește în casă și loghează momentele importante, camere pline cu aparatură pentru sunet, editare, camere independente, lumini, baterii, cabluri... Practic, e o stație de televiziune mutată integral în creierii munților, cu peste 100 de oameni care muncesc zi și noapte (...), mai ales că am avut săptămâni în șir de zăpadă abundentă, întreruperi de curent, fără semnal. Am venit zile în șir în Ferma doar în mașina cu plug, nu se putea ajunge cu nimic altceva de unde stau eu la Ferma".
Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.

Sunt "tone de peripeții", transmite Mihaela Rădulescu fanilor, iar acestea nu pot fi văzute, din păcate, la televizor. Și, totodată, Mihaela confirmă că este vorba despre un proiect de televiziune foarte dificil. "V-aș povesti în neștire despre tonele de peripeții prin care am trecut noi toți, nu concurenții, și pe care voi nu le vedeți la televizor. Incredibil de greu acest proiect, dar uite că a meritat - suntem lideri de audiență din prima săptămână și publicul nu mai vrea să plece din Ferma. Le sunt foarte recunoscătoare, în numele tuturor celor care muncim aici, fără absolut nicio zi de pauză de când am venit".

loading...
PUTETI CITI SI...