Maria Constantin nu își mai ascunde noul iubit: "Nu vreau să mai fiu fata bună"

Postat la: 28.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Maria Constantin nu își mai ascunde noul iubit:

La nicio jumătate de an de când s-a pronunțat oficial divorțul dintre Maria Constantin și Marcel Toader, artista iubește din nou și pare pregătită de o nouă căsătorie. Mai mult, dacă până de curând ea s-a ferit, recent, frumoasa cântăreață a vorbit în cadrul unui interviu despre cel care o face fericită, dar și despre victoria obținută în fața fostului soț.

În perioada în care a stat singură și și-a canalizat toată energia și atenția asupra carierei și a examenelor, Maria Constantin s-a redescoperit și s-a reinventat. Atât ca femeie, cât și ca artistă. De curând, vedeta a înscris o victorie mult dorită în fața primul soț, iar acum face ultimele pregătiri ca să plece cu fiul ei în prima vacanță peste hotare. Ea nu și-a pierdut speranța că într-o bună zi băiatul va crește alături de ea. (Cele mai bune oferte laptopuri)

„Îşi doreşte foarte mult să vină lângă mine. Eu tot timpul îi scriu mesaje şi el zice: «Suntem cei mai puternici. Vom trece peste toate». Nu vreau să mai fiu fata bună. M-am gândit că avocaţi competenţi pot rezolva orice problemă. Şi am apelat. Şi iată că s-a rezolvat. (...). Eu iubesc", a declarat Maria Constantin, potrivit Spynews.ro.

loading...
PUTETI CITI SI...