Mare scandal la Eurovision. Critici dure aduse la adresa organizatorilor

Postat la: 18.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Mare scandal la Eurovision. Critici dure aduse la adresa organizatorilor

Ester Peony cu piesa "On a sunday" a câștigat finala Eurovision și va reprezenta România în luna mai la competiția din Israel. Totuși, modul în care au decurs voturile a nemulțumit pe foarte mulți români, care nu s-au abținut să nu comenteze și să aducă acuzații la adresa organizatorilor competiției.

Melodia, compusă de Ester Alexandra Creţu și Alexandru Şerbu, pe versurile Ioanei Victoria Badea, a fost desemnată de juriul internațional al finalei și de telespectatori să reprezinte România la Eurovision Song Contest. Reacţiile critice de pe Facebook apărute după alegerea reprezentantului României la Eurovision 2019.

- Bucurie? România nu o sa voteze, abia astept sa ne faca de rusine fiindca Tvr si-a batut joc de valorile adevărate. Batjocura clară, voi chiar ne credeti prosti! #rușineTvr

- Așteptăm demisiile organizatorilor Eurovision România cât și scuzele de rigoare pentru bătaia de joc la adresa românilor!! Urgent! Să nu-l uităm nici pe nenorocitul de Șerban Cazan de la HaHaHa production care a dat dovadă de incompetență, dacă nu și rea voință!

- Sa va fie rusine v-ați bătut joc de România ,aducând asemenea jurați !Cum e posibil sa îți jurizeze piesa ,jurații țărilor participante ?Nu mai la noi se poate asa ceva !Romania nu poate sa își formeze un juriu?De ce mai participam la Eurovision?Trist dar adevărat !

- Am avut o singura șansă de a aduce Eurovision în România prin Laura Bretan , TVR a adus juriu internațional de gay și alte specii care au votat în defavoarea noastră , Rușine !!!! Corupție exista peste tot .

loading...
PUTETI CITI SI...