La 92 de ani, magnatul Rupert Murdoch se însoară pentru a cincea oară. Mireasa este cu 26 de ani mai tânără

Postat la: 21.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

La 92 de ani, magnatul Rupert Murdoch se însoară pentru a cincea oară. Mireasa este cu 26 de ani mai tânără

Magnatul media Rupert Murdoch a anunțat logodna cu partenera sa, Ann Lesley Smith, fost angajat al poliției, potrivit BBC. Murdoch, în vârstă de 92 de ani, și Smith, în vârstă de 66 de ani, s-au cunoscut în septembrie, la un eveniment organizat la podgoria miliardarului din California.

„Mi-a fost teamă să mă îndrăgostesc. Sper să fie pentru ultima oară. Sunt fericit", a declarat omul de afaceri pentru New York Post, una dintre publicațiile sale.
„Pentru noi amândoi este un dar de la Dumnezeu. Ne-am întâlnit în septembrie anul trecut. Sunt văduvă de 14 ani. Ca și Rupert, soțul meu a fost un om de afaceri... Așa că vorbesc limba lui Rupert. Împărtășim aceleași convingeri", a declarat ea pentru New York Post.

„Amândoi suntem nerăbdători să ne petrecem a doua jumătate a vieții împreună", a precizat el. Nunta va avea loc la sfârșitul verii, iar cuplul își va împărți timpul între casele din California, Montana, New York și Marea Britanie. Murdoch s-a despărțit de cea de-a patra soție anul trecut și are șase copii din precedentele căsătorii.

Murdoch este preşedintele Fox Corp, compania-mamă a Fox News Channel și controlează de asemenea News Corp. Prin intermediul grupurilor sale, magnatul deţine sute de media, în special în SUA, inclusiv companii care controlează influentul post conservator Fox News, cotidianul economic Wall Street Journal şi tabloidul de dreapta New York Post. El este, de asemenea, patronul publicaţiilor britanice The Sun şi The Times şi al unor ziare din Australia.

loading...
PUTETI CITI SI...