La 80 de ani, componenții The Rolling Stones pleacă din nou în turneu, deocamdată în Statele Unite și Canada

Postat la: 21.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

La 80 de ani, componenții The Rolling Stones pleacă din nou în turneu, deocamdată în Statele Unite și Canada

Luna trecută, trupa The Rolling Stones a lansat „Hackney Diamonds", primul său album cu materiale originale din ultimii 18 ani. Marți, legendara trupă engleză a anunțat că va pleca în turneu cu noul album, scrie AP. Asta chiar dacă legendarii rockeri au ajuns la 80 de ani.

Începând cu 28 aprilie, în Houston, și încheind în Santa Clara, California, pe 17 iulie, The Stones vor concerta în SUA și Canada. Turneul ajunge în 16 orașe mari, printre care New Orleans, Las Vegas, Seattle, Atlanta, Philadelphia, Denver, Chicago, Los Angeles și Vancouver, British Columbia.

Fanii se pot aștepta să asculte cele mai populare hituri ale Rolling Stones, precum și piese noi de pe albumul „Hackney Diamonds". Acesta a fost lansat la scurt timp după ce Mick Jagger a împlinit în iulie 80 de ani, iar Keith Richards va atinge această bornă în luna decembrie.

The Stones a concertat ultima dată în SUA în 2021 pentru turneul No Filter, marcând astfel primul turneu al trupei fără bateristul Charlie Watts din 1963. Watts, toboșarul Rolling Stones a murit în august 2021. Avea 80 de ani. Biletele pentru turneul nord-american Hackney Diamonds al trupei Stones vor fi puse în vânzare pe 1 decembrie.

 

loading...
PUTETI CITI SI...