Jessie Baneș intr-o colaborare inedită cu Ovidiu Lipan Țăndărică și Admiral C4C. Primele declarații despre melodia Meninas Morenas

Postat la: 24.04.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Jessie Baneș intr-o colaborare inedită cu Ovidiu Lipan Țăndărică și Admiral C4C. Primele declarații despre melodia Meninas Morenas

Pe data de 21 aprilie, Jessie Baneș a punctat o nouă piesă în ritmuri latino, alături de Ovidiu Lipan Țăndărică și Admiral C4C. Melodia a reușit, în doar 48 de ore, să strângă aproape 8.000 de vizualizări pe Youtube. Cu prilejul lansării, artista a dezvăluit și detalii din spatele camerelor de filmat.

Jessie Baneș se bucură de succes în plan profesional. Tânăra a devenit cunoscută datorită muzicii sale prin care reușește să-și transpună emoțiile și trăirile. În trecut, a participat la Eurovision, iar, în prezent este și moderatoarea emisiunii „Golden Hour cu Jessie", de la Radio Gold Fm, dar și jurnalistă în cadrul emisiunii „Acces Direct".

Zilele acestea, artista le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că a lansat o piesă cu Ovidiu Lipan Țăndărică și Radu Groza. Melodia se numește Meninas Morenas și a strâns deja aproape 200 de aprecieri pe Youtube. Pe rețelele de socializare, Jessie Baneș a vorbit despre noua colaborare și a postat imagini de la filmări. Pentru a vedea pozele, intrați în GALERIA FOTO a acestui articol. Momentan, este disponibilă doar varianta audio a melodiei, care poate fi ascultată aici.

„Dragii mei sunt foarte fericită să vă anunț că ieri (21 aprilie, n.r.) s-a lansat o piesă tare dragă mie, în colaborare cu talentatul Ovidiu Lipan Țăndărică ???? Vreau să-i mulțumesc lui Ovidiu și lui Radu Groza că mi-au propus să fac parte din acest proiect minunat, pe care sper să îl primiți cu bucurie în suflete.
Iubesc această piesă, îți dă o energie inexplicabilă și de fiecare dată când o ascult îmi aduce vara, căldura emoția în suflet. Vă invit și pe voi să o ascultați ????Momentan este varianta audio dar săptămâna viitoare veți putea vedea și videoclipul, pe care l-am filmat într-o locație tare dragă mie Vox Maris grand resort????", a spus Jessie Baneș pe Facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...