Jerry Lee Lewis a suferit un accident vascular cerebral. Cum se simte artistul american

Postat la: 03.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Jerry Lee Lewis a suferit un accident vascular cerebral. Cum se simte artistul american

Reprezentantul artistului a fost cel care a anunțat nefericitul incident în mediul online și făcut un apel către fanii și apropiații acestuia să se roage pentru sănătatea legendarului cântăreț de muzică rock and roll. Din fericire, în anunț a fost menționat că atacul cerebral a fost unul minor, care va garanta, probabil, recuperarea mai rapidă a solistului.

Membrii familiei sale sunt, de asemenea, optimiști și speră să nu apară complicații. Artistul se recuperează în Memphis, alături de apropiați, iar doctorii se așteaptă ca acesta să își revină complet. În aceeași notă, întrebat dacă Lewis va fi nevoit să anuleze vreunul dintre concertele programate în viitorul apropiat, agentul său a răspuns: „Până acum, nu vedem un motiv să facem asta, ceea ce este un semn bun". De asemenea, Jerry Lee Lewis va reveni curând în studio pentru a înregistra un cântec gospel, se mai arată în mesaj.

Jerry Lee Lewis, în vârstă de 83 de ani, este un solist și pianist american de muzică rock and roll, rockabilly și country. În 2004, Rolling Stone Magazine l-a situat pe locul 24 din lista celor „100 cei mai buni artiști ai tuturor timpurilor", iar în 2003, au listat colecția muzicală "All Killer, No Filler: The Anthology", pe locul 242 din lista celor "500 cele mai bune albume ale tuturor timpurilor". În careiera începută din 1954, a lansat 40 de albume.

loading...
PUTETI CITI SI...