Imagini virale pe internet cu Elon Musk care sărută femei robot FOTO

Postat la: 24.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Imagini virale pe internet cu Elon Musk care sărută femei robot FOTO

Elon Musk i-a surprins, din nou, pe internauți, după ce ar fi fost fotografiat sărutând femei robot. La scurt timp, imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, însă au fost o dovadă clară că aparențele pot fi înșelătoare.

S-ar putea spune că Elon Musk și-a dezvoltat un nume atunci când vine vorba de comportamente ciudate: de la încercarea de a pune capăt războiului Rusiei împotriva Ucrainei până la răspândirea conspirațiilor Covid, notează Daily Mail. Acum, el i-a lăsat uluiți pe internauți cu o serie de fotografii, în care sărută mai multe femei robot.

David Marven, CEO al unei companii de construcții, a distribuit imaginile online, întrebându-i pe oameni cine va fi viitoarea nevastă a fondatorului Tesla. „Elon Musk anunță viitoarea soție, cine este ea?", a scris Marven. Imaginile vin la scurt timp după ce au apărut filmări cu robotul umanoid Optimus al lui Musk - denumit „cringe" la lansarea sa, din septembrie 2022.

„Este primul robot care a fost special conceput cu inteligență artificială, cu personalitatea și caracteristicile femeii la care visează... care nu se găsește la nicio persoană normală, pentru că, desigur, nu există", a transmis David Marven, pe Twitter. El a continuat descriind modul în care „Catnilla" este un robot alimentat cu energie solară care nu are nevoie de încărcare și este „dotat cu mijloace senzoriale care o fac să se simtă tristă și fericită".

„Are o mentalitate echilibrată și interactivă... așa că o poate împărtăși dacă se află într-o criză, sentimentele pe care le trăiește sau de care are nevoie atunci când este expusă la orice factor de stres psihologic", a adăugat directorul companiei de construcții. Ulterior, el a dezvăluit că imaginile cu Elon Musk, catalogate ca fiind ciudate, au fost realizate, în realitate, folosind inteligența artificială.

Marven a ținut să clarifice și faptul că scopul postării sale a fost de a „clarifica pericolele AI". „Mai ales după ce Compania Tesla a lansat primul robot integrat „Optimus", a continuat el. Utilizatorii de Twitter au fost și mai șocați de cea din urmă veste. „Trailerul The Black Mirror tocmai a fost lansat", a scris cineva.

„Această postare clarifică unul dintre pericolele inteligenței artificiale - este folosită pentru a genera imagini ca acestea, pentru a păcăli oamenii să creadă că sunt reale", este un alt comentariu Săptămâna trecută, Tesla a lansat un clip cu cinci dintre roboții săi Optimus, sărind. Noile variante par să fi fost mult îmbunătățite, comparativ cu prototipul inițial, în valoare de 20.000 de dolari, care a fost criticată de experți. Roboții pot merge, pot ridica lucruri și pot îndeplini sarcini simple.

 

 

loading...
PUTETI CITI SI...