Imagini uluitoare cu Bruce Willis! Beat mort, cărat de bodyguarzi până la mașină! Ce a spus actorul tot drumul

Postat la: 08.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Imagini uluitoare cu Bruce Willis! Beat mort, cărat de bodyguarzi până la mașină! Ce a spus actorul tot drumul

Celebrul Bruce Willis a făcut-o lată, la un club din Londra! Actorul în vârstă de 63 de ani a fost cărat de bodyguarzi până la mașină, pentru că abia se putea ține pe picioare. În drum spre mașină, acesta i-a înjurat pe ziariți, dar a ținut să le mulțumească oamenilor care au avut grijă de el.

Bruce Willis a vrut să profite de vizita la Londra şi a ieşit cu băieţii în clubul cu circuit închis Annabel's. Numai că a băut cam mult și nu a mai știut ce-I cu el. A fost, de tata asta, "ușor de ucis", norocul lui fiind bodyguarzii clubului, care nu l-au lăsat de izbeliște. La ieşirea din cub a avut grijă să le adreseze câteva înjurături incoerente ziariştilor din faţa localului şi să le mulţumească bâlbâit bodyguarzilor care l-au dus pe braţe la maşină.

Bruce Willis este căsătorit cu Emma Heming, originară din Malta, din 2009 şi au două fete împreună, pe Evelyn Penn, în vârstă de patru ani şi pe Mabel Ray de şase ani. Conform The Mirror, Bruce Willis nu era însoţit de soţie la beţia de pomină. Bruce Willis a fost căsătorit timp de 13 ani cu Demi Moore, de care a divorţat în 2000. Din această căsnicie au rezultat trei fiice: Rumer, de 30 de ani, Scout, de 27 de ani şi Tallulah, de 24 de ani.

loading...
PUTETI CITI SI...