Iata cu cine s-a cuplat una dintre cele mai sexy cantarete din lumea manelelor

Postat la: 16.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Iata cu cine s-a cuplat una dintre cele mai sexy cantarete din lumea manelelor

Roxana Printesa Ardealului, Una dintre cele mai sexy cantarete din lumea manelelor pare sa fie mai indragostita ca niciodata, barbatul de langa ea fiind, la randul sau, implicat in lumea artistica.

In vara anului trecut, dupa o relatie care a durat mai bine de 15 ani, Roxana Printesa Ardealului a decis sa divorteze de celebrul Ion Petrisor, impresarul manelistilor, iar acum, la cateva luni duapa pronuntarea oficiala a despartirii, si-a refacut viata. Mai exact, Roxana Printesa Ardealului, pe numele ei adevarat Roxana Rotar, pare sa fie, din nou, indragostita pana peste cap de un alt cantaret, Florin de la Oradea. De altfel, in ultima vreme, Roxana se mai afiseaza doar in compania lui Florin, iar postarile de pe conturile lor de socializare vorbesc de la sine despre relatia lor. Mai exact, pe langa inimioarele pe care le posteaza alaturi de fiecare fotografie cu ei impreuna.

Roxana Printesa Ardealului si Florin de la Oradea isi fac si declaratii de dragoste care mai de care mai siropoase, artista recunoscand amicelor sale ca isi doreste sa imbatraneasca in bratele cantaretului si ca si-ar dori sa faca si un copil alaturi de manelistul care i-a furat inima."Te iubesc, inger frumos, si iti multumesc ca esti alaturi de mine. Poate niciodata n-am sa pot sa-ti multumesc indeajuns pentru ceea ce faci si pentru ceea ce esti, dar stiu ca bunul Dumnezeu e alaturi de noi si sper ca sa ne lege pe vecie impreuna.... Esti cel mai minunat lucru din viata mea si vreau ca toata viata mea sa-mi fi alaturi", este una dintre declaratiile pe care Florin de la Oradea le-a facut publice, destinatarul cuvintelor fiind frumoasa Roxana Printesa Ardealului.

loading...
PUTETI CITI SI...