Gheorghe Turda și fosta iubită își aruncă vorbe grele după despărțire. Iată reproșurile!

Postat la: 21.01.2019 11:43 | Scris de: ZIUA NEWS

Gheorghe Turda și fosta iubită își aruncă vorbe grele după despărțire. Iată reproșurile!

„Dragostea-i ca băutura, când o bei, te ia căldura". Din această „licoare" au gustat în urmă cu un an şi aceşti Romeo şi Julieta ai muzicii populare româneşti. Însă, din păcate, povestea de dragoste dintre Gheorghe Turda (70 de ani) şi Nicoleta Voicu (47 de ani) a ajuns la final săptămâna trecută. Nu diferenţa de vârstă de 23 de ani ar fi fost motivul, ci faptul că nu îşi mai acordau atenţie unul celuilalt.

Celebrul solist originar din Maramureş dă vina pe Nicoleta şi spune că aceasta era geloasă şi că îl teroriza din acest punct de vedere. „Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă", a declarat Gheorghe Turda.

De partea cealaltă, fosta iubită are varianta ei şi spune că el e vinovat de despărţire. Nicoleta consideră că maestrul ar trebui să aprecieze că i-a fost alături în momente delicate din viaţă. „Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99 la sută îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea continuu la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţă şi în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie. Eu provin dintr-o familie înstărită, am fost răsfăţată, am dus o viaţă de domniţă şi am avut tot ce mi-am dorit. Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune. Ca în orice cuplu, voiam plimbări în oraş, atenţie şi momentele noastre. Noi, în loc de ieşiri în doi, aveam ieşiri publice, la evenimente, la aniversări, şi totul s-a raportat la profesia lui. Prima noastră ieşire a fost aşa: «Nicoleta, trebuie să mergem la evenimentul lui Cătălin Crişan». Toate ieşirile noastre au fost aşa, iar când stăteam acasă, domnul Turda vorbea continuu la telefon. Deci nu eram geloasă, aşa cum spune dânsul!", ne-a mărturisit Nicoleta Voicu. Nici ea nu îşi mai doreşte împăcarea, însă dacă profesia îi va readuce împreună pe scenă, nu va spune nu.

Celebrul interpret de muzică populară Gheorgeh Turda și Lucia Lazăr (56 de ani), mama Alinei Pușcaș, s-au despărțit după 5 ani de iubire. În 2016, ei și-au spus adio, dar cu multe reproșuri. Ea l-a acuzat că bea, el i-a reproșat faptul că era agasantă. „Din 24 de ore, 12 ore mă ţăcănea la cap ca o moară stricată. E o femeie extrem de posesivă, îmi cerea socoteală pentru absolut orice. Nu mai suportam, mă îmbolnăvea. Pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, i-am spus să-mi predea cheia casei şi să-şi facă bagajul. Am fost foarte liniştit, chiar eu am dus-o cu maşina în ziua respectivă la casa ei. Doamne, mulțumescu-ţi că am scăpat de beleaua de pe cap", a spus, la vremea respectivă, Gheorghe Turda.

 

loading...