Gestul facut de Ion Tiriac pentru cea despre care se spune ca ii este iubita

Postat la: 25.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Gestul facut de Ion Tiriac pentru cea despre care se spune ca ii este iubita

Ion Tiriac (82 ani) si Irina Deleanu (45 ani) au fost catalogati de presa ca fiind un cuplu, desi niciunul dintre ei nu a confirmat asta vreodata.

De curand, pentru ca Irina nu a fost prezenta la ziua lui Tiriac, celebrata la Madrid, s-a spus ca intre ei s-a petrecut o ruptura, din nou neconfirmata. Cert e ca, iubita sau nu, Irina Deleanu se bucura de privilegiile lui Tiriac, care e atent la dorintele acesteia. Astazi, spre exemplu, Tiriac a deschis portile show-roomului auto sau din zona Otopeni, unde isi tine bijuteriile din colectia personala de masini, pentru vizita unui oaspete al Irinei, si anume Morinari Watanabe, presedintele Federatiei Internationale de Gimnastica si membru al CIO.

In mod normal, showroomul este deschis doar de joi pana duminica, dar la rugamintea Irinei, care este si presedintele Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica, a fost posibila vizita inaltului oaspete, care s-a aratat incantate sa vada Tiriac Collection, singura galerie din lume ce include toate cele 7 modele Rolls-Royce Phantom din seriile I-VII - accesibila tuturor vizitatorilor.

loading...
PUTETI CITI SI...