Fuego: "Mananc din trei in trei ore, ca sa scap de 20 de kilograme"

Postat la: 28.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Fuego:

Paul Surugiu-Fuego (41 ani) a luat exemplul altor vedete care, cu diete si mult sport, au revenit la greutatea din anii de debut. Problemele de sanatate, dar si faptul ca nu mai incape in tinutele de scena, pe care a dat mii de euro, sunt cele doua mari motive care l-au determinat sa puna lacatul la frigider.

Celebrul solist si-a postat, recent, pe contul de Facebook, o fotografie de acum 10 ani, in care apare alaturi de tatal sau, Ioan Surugiu, care a incetat din viata in 2000, la numai 59 de ani, in urma unui infarct: „Din pacate, il mostenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune, inima", a povestit Fuego. Prin urmare, el a luat masuri drastice: „Se stie clar ca eu sunt un om gurmand si ca-mi place sa gust mancarurile, ca mi-e pofta si ca ma bucur atunci cand mananc ceva ce e gustos. Sigur ca asta nu e neaparat in avantajul meu, punand ceva kilograme in plus in anii acestia. Chiar daca reusesc sa ascund, prin haine potrivite si nici nu am un complex cu asta, sunt constient de faptul ca trebuie sa fac ceva in privinta asta.

De putin timp, dupa ce am trecut prin tot felul de regimuri si eu, care nu prea au dat rezultate, am inceput un altfel de program. As vrea de fapt sa-l transform, pe cat reusesc, intr-un stil de viata, desi noua artistilor ne e greu sa avem parte de program fix. Cantam la ore tarzii in noapte, ne culcam la 4-5 dimineata, nu avem un program de masa regulat, iar toate acestea dauneaza siluetei si sanatatii noastre". Pe langa dieta, Fuego face si sport: "M-am apucat sa fac putin sport, mai ales ca asta face bine. Cand am timp, ajung la sala, cand nu, fac sport acasa, fie pe banda, fie cu bicicleta, fie alerg. Incerc sa elimin complet carbohidratii si grasimile si sa mentin niste ore constante de masa, din trei in trei ore. Nu stiu daca voi avea rezultate rapide, dar imi doresc sa duc povestea asta pe termen lung si sa ma ajute sa fiu atent la alimentatie", mai spune Paul.

loading...
PUTETI CITI SI...