Florin Salam la priveghiul unui amic împuşcat în America: "Babi, uite ce ţi-au făcut banii. Pentru câteva sute ţi-au luat viaţa în trei secunde"

Postat la: 31.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Florin Salam la priveghiul unui amic împuşcat în America:

Peste 120 de persoane au fost surprinse la finele săptămânii trecute la o înmormântare petrecută în Râmnicu Vâlcea, de către forţe de ordine din cadrul Poliţiei şi Jandarmeriei. Printre cei sancţionaţi se numără şi cunoscutul manelist Florin Salam.

Incă de când a auzit de moartea amicului împuşcat în America, în urmă cu mai bine de trei săptămâni, manelistul Florin Salam a ţinut să fie prezent la înmormântarea acestuia din Râmnicu Vâlcea. O înmormântare la care au participat sute de persoane. Inclusiv la priveghiul care a ţinut mai multe zile, numărul participanţilor a fost ridicat, aşa cum se obişnuieşte la toate evenimentele etniei rome. Nici în acest caz nu s-a făcut excepţie, în ciuda restricţiilor pandemice, privind participarea la o înmormântare. În plus, nimeni nu a ţinut cont de aglomerare şi prin urmare nici nu s-a purtat mască de protecţie.

Poliţia, de la Rutieră şi Ordine Publică, precum şi Jandarmeria Vâlceană au intervenit la priveghiul organizat în data de 29 mai, într-un imobil din zona Ştirbei - Vodă, din Râmnicu Vâlcea, unde au găsit peste 120 de participanţi. Aceştia veniseră să-l asculte pe manelist cântând melodii de jale.

„Persoanelor prezente li s-a adus la cunoştinţă că participarea la astfel de evenimente este interzisă. Au fost aplicate, deocamdată, 27 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii nr. 55/2020, în sumă de 3.500 de lei, fiind sancţionat atât organizatorul, cât şi participanţii", a precizat iniţial purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea. Dintre aceştia, unii s-au ales doar cu avertismente. Ulterior, aceeaşi sursă a precizat că alte 15 sancţiuni au fost aplicate de către jandarmi, în sumă de 1.700 de lei, dar şi că încă nu au fost centralizate toate datele şi că urmează să mai fie şi alte persoane sancţionate.

Mai mult, dintre participanţi, cea mai mare amendă a primit-o chiar manelistul Florin Salam, de 2.500 de lei. Având în vedere însă suma mare pe care a strâns-o la cântarea de la priveghi, după cum se observă chiar din postări, mulţi internauţi consideră că sancţiunea este insignifiantă. Încă de când a aflat că i-a murit amicul, manelistul a compus un cântec, la cererea unui alt prieten din America, Patronu´, cu dedicaţie: „Babi, uite ce ţi-au făcut banii/ Că doar pentru câteva sute ţi-au luat viaţa în trei secunde".

loading...
PUTETI CITI SI...