Elon Musk și-a numit câinele în funcția de director general al companiei Twitter: "Noul CEO al Twitter este grozav. Mult mai bun decât celălat tip!"

Postat la: 16.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Elon Musk și-a numit câinele în funcția de director general al companiei Twitter:

Elon Musk a postat pe Twitter o fotografie care îl înfățișează pe câinele său Floki, din rasa Shiba Inu, stând pe scaunul directorului general al companiei sub titlul: „Noul CEO al Twitter este grozav".

Miliardarul a precizat că și-a angajat câinele pentru a-l înlocui în funcția de CEO al Twitter. „Noul CEO al Twitter este grozav. Mult mai bun decât celălat tip!", a scris Elon Musk, referindu-se chiar la propria persoană. Elon Musk a afirmat cu încredere că animalul este „perfect pentru slujbă", „este super cu cifrele!" și „are stil".

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară: „Bănuiesc că a fost singurul suficient de nebun pentru a accepta postul". Elon Musk a răspuns imediat: „Este perfect pentru job". La finalul anului trecut, Elon Musk afirma că va conduce echipele de software și servere doar până când va găsi „pe cineva suficient de nebun" pentru a-l înlocui. Reacția miliardarului a venit în urma sondajului în care 57,5% dintre respondenți au spus că Musk ar trebui să demisioneze din funcția de CEO al Twitter.

loading...
PUTETI CITI SI...