Drama neştiută din viaţa lui Chef Joseph Hadad. Devastat de durere şi-a crescut singur cei 3 copii

Postat la: 06.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Drama neştiută din viaţa lui Chef Joseph Hadad. Devastat de durere şi-a crescut singur cei 3 copii

Cine îl invidiază pe Joseph Hadad pentru faimă, pentru priceperea fără egal în bucătărie, pentru faptul că are două restaurante, trebuie să ştie şi că şi-a pierdut soţia în urmă cu aproape 10 ani şi că de atunci, şi-a crescut copiii singur.

Este unul dintre cei mai apreciaţi chefi de la noi, însă viaţa lui nu a fost deloc uşoară. Joseph Hadad a trecut prin momente cumplite atunci când soţia lui s-a stins din viaţă la doar 42 de ani, lăsând în urmă nu doar un soţ devastat de durere, ci şi trei copii, Dor, Daniela şi Lipaz.

"Dacă eu nu eram cu picioarele pe pământ şi cu creierul limpede... Îmi spuneam mereu un lucru: dacă eu nu sunt puternic, ce se întâmplă cu cei trei copii ai mei? Devin vagabonzi? M-am ţinut cu dinţii un an, peste un an de zile. A fost cel mai greu an din viaţa mea. Cel mai greu! Spre muncă, spre copii... Anul 2008. În anul 2008 a murit soţia mea şi după aceea, am luat totul în mâinile mele", a mărturisit chef Hadad. Acum, lucrurile s-au liniştit. Copiii cei mari sunt pe drumul lor, iar el stă cu mezina.

 

loading...
PUTETI CITI SI...