Dragos Bucur: "A devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin!"

Postat la: 08.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Dragos Bucur:

Actorul și prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie", Dragoș Bucur, a vorbit recent în cadrul unui interviu despre credință și despre însemnătatea acesteia.

Fiind întrebat, în cadrul interviului acordat VIVA, cât de însemnată este credința pentru familia lui, Dragoș Bucur a afirmat: „Da, credința este importantă și, din păcate, am senzația că este sub un asediu coordonat de câțiva ani. Am devenit conștient de acest lucru de curând, atunci când mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin".

În continuare, actorul a fost întrebat dacă s-a confruntat vreodată cu vreun episod de depresie, însă acesta a mărturisit că nu a cunoscut niciodată ceva asemănător. „Bineînțeles că știu că există depresie, dar, deși cunosc definiția ei, nu reușesc să înțeleg ce este. Nu am cunoscut niciodată ceva asemănător depresiei, așa că prefer să nu îmi dau cu părerea despre acest subiect", a declarat Bucur.

În urmă cu aproximativ o lună, fosta solistă a trupei Hi-Q și soția actorului, Dana Nălbaru, a vorbit în podcastul „Fain & Simplu" realizat de Mihai Morar despre pasul pe care l-a făcut la vârsta de 33 de ani, atunci când s-a botezat. „Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică (...). Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele", a declarat ea. Fosta solistă a trupei Hi-Q și actorul sunt părinţii a trei copii: Sofia, Roxana și Kadri. Vedetele au ales o formă de educaţie neconvenţională, motiv pentru care copiii lor nu sunt înscrişi la şcoală, ci lucrează zilnic, acasă, cu unul dintre părinţi.

 

loading...
PUTETI CITI SI...