Dieta care a ajutat-o pe Catherine Zeta-Jones să slăbească 19 kilograme. La ce alimente a renunţat

Postat la: 14.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Dieta care a ajutat-o pe Catherine Zeta-Jones să slăbească 19 kilograme. La ce alimente a renunţat

Actriţa nu a optat pentru un regim drastic, ci a ales cu atenţie alimentele consumate, evitându-le pe cele care favorizează creşterea în greutate, precum zaharuri rafinate sau sosuri bogate în grăsimi.

Pentru că şi-a dorit să ajungă în cel mai scurt timp la silueta de invidiat pe care o avea înainte de naştere, Catherine Zeta Jones s-a pus pe dat jos kilogramele în plus. Actriţa crede că pentru a slăbi, ai nevoie în primul rând de multă voinţă. Mai crede că sportul (gimnastica, dar mai ales abdomenele) este indispensabil. Ea recomandă ca dimineaţa, înainte de micul dejun, fiecare persoana să facă macar 15 minute de gimnastica (abdomene).

La 50 de ani, actriţa face exerciţii cardio, pillates şi yoga pentru întărirea musculaturii şi îmbunătăţirea flexibilităţii. La acel moment, actriţa a făcut scrimă, pentru a-şi tonifia musculatura pieptului şi a braţelor şi gimnastică timp de 15 minute înainte de micul dejun.

De asemenea, a urmat un regim sărac în carbohidraţi, însă bogat în proteine. Nu a optat pentru un regim drastic, ci a ales cu atenţie alimentele consumate. De altfel, le-a evitat pe cele care favorizau creşterea în greutate, precum zaharuri rafinate sau sosuri bogate în grăsimi. A mizat pe alimente proaspete, având o dietă bazată pe multe zarzavaturi, peşte şi legume.

A consumat fără rezerve cafea sau ceaiuri fără cofeină, la fel şi apă plată sau carbogazoasă, care conferă senzaţia de saţietate. Totuşi, unul dintre cele mai importante secrete care au ajutat-o să slăbească a fost somnul: mai exact, ori de câte ori simţea că îi este foame încerca să doarmă.

loading...
PUTETI CITI SI...