Decizie radicală la Pro Tv! Ce schimbări neașteptate apar la "Românii au talent": Smiley a făcut anunțul

Postat la: 22.01.2019 09:10 | Scris de: ZIUA NEWS

Decizie radicală la Pro Tv! Ce schimbări neașteptate apar la

Sezonul 9 al uneia dintre cele mai iubite emisiuni TV este gata să înceapă. Smiley și Pavel Bartoș vor continua să facă echipă la „Românii au talent", în ciuda zvonurilor din ultima perioadă. De asemenea, ei anunță mari surprize și schimbări al reality-show-ului.

"Mai e foarte puţin până vom spune Românii au talent în sezonul #9suprem! Suntem nerăbdători să vedeţi tot ce am trăit noi la preselecţii, dar mai ales să simţiţi bucuria unor concurenţi fenomenali. În acest sezon, am fost surprinşi de foarte multe ori de ambiţia celor care au venit în faţa juraţilor şi în faţa publicului şi de talentul acestora. Am cunoscut oameni extraordinari, care şi-au depăşit limitele şi care ne-au prezentat momente inedite, pe care nu le-am mai văzut până acum. Va fi un sezon al surprizelor de toate felurile, atât pe scenă, cât şi la masa juriului", au spus Smiley şi Pavel Bartoş.

Una dintre principalele schimbări este în juriu, unde Mihai Petre s-a reîntors pe scaun, in locul Mihaelei Rădulescu. La filmările pentru #9suprem, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu au trăit sentimente de nedescris datorită celor care au reuşit să-i uimească prin abilităţile lor fantastice, dar s-au implicat şi activ în câteva dintre numerele de pe scenă, fiind însoţiţi de Smiley şi Pavel Bartoş.

loading...